• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів завідувачів комунальних закладів

eye

1349

09.08.2021 14:08

Анонси і оголошення

img

Згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури». Покровська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад директорів комунальних закладів «Гришинський центр культури та дозвілля», «Новотроїцький центр культури та дозвілля», та завідувачів комунальних закладів «Срібненський сільський клуб»,  «Ясеновський сільський клуб», «Піщанський сільський клуб»  «Сазонівський сільський клуб», «Успенівський сільський клуб». Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури (не менше 3-х років), володіння державною мовою та здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов'язки. Кандидат повинен знати: державну мову, Конституцію України, чинне законодавство у галузі культури, основи економіки,  організації праці та управління; теорію і практику клубної роботи; сучасні методи господарювання та управління; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту. Кандидат повинен надати заяву про участь у конкурсі, автобіографію, що містить прізвище, ім’я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду, місце роботи, відомості про наявність чи відсутність судимості, два рекомендаційні листи довільної форми, мотиваційний лист довільної форми, контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв’язку, завірені  копії документа, що посвідчує особу, витяг з трудової книжки, копію документа про вищу освіту; концепції розвитку закладу на 1 та 5 років, які будуть публічно презентуватися  на засіданні конкурсної комісії.

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: м. Покровськ вул. Європейська буд.22, Відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини (приміщення центральної бібліотеки ім. Т.Г.Шевченка), e-mail: culture@pokrovsk-rada.gov.ua

За додатковою інформацією звертатись за тел. 2-02-20, або на електрону пошту    e-mail: culture@pokrovsk-rada.gov.ua

Відповідно до вимог ст. 21 Закону України «Про культуру» від 14.01.2020 № 447-ІХ  відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури щодо кандидатів до складу конкурсної комісії. Конкурс відбудеться  07.09.2021 року.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для ветеранів та їхніх родин стартує набір на безоплатне навчання в ІТ-сфері

Ветерани й ветеранки, а також військові та їхні родини можуть пройти безоплатний курс "Основи роботи з базами даних", який є спільним проєктом Українського ветеранського фонду, Lobby X та ІТ-компанії SoftServe.

eye

61

Новини громад

26 червня 2024 16:53

Обирай посаду та підрозділ у війську

Платформа з працевлаштування та рекрутингова агенція Lobby X допомагає військовому командуванню знайти мотивованих людей у свої підрозділи, а охочим долучитись до Сил Оборони

eye

114

Новини громад

24 червня 2024 10:53

Тендер на визначення морфологічного складу твердих побутових відходів

Громадська Спілка “Український Альянс Нуль Відходів” оголошує тендер з визначення морфологічного складу твердих побутових відходів на території Покровської міської територіальної громади Покровського району Донецької області.

eye

109

Новини громад

24 червня 2024 10:27

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію