• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровськ готується до проведення штабних навчань

eye

1864

10.08.2021 14:46

RSS

img

Сьогодні під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Миколи Шабельника відбулося засідання комісії, на якому обговорювалися питання цивільного захисту.

Першим питанням присутні розглянули заплановане проведення штабних тренувань. які будуть проведені в місті на виконання листа Донецької Обласної Державної адміністрації 26 серпня 2021 року. при виникненні НС, пов’язаної з поривом системи центрального опалення.

Для цього буде змодельовано сценарій розвитку надзвичайної ситуації - аварія системи опалення через значне зниження температури до -25, та відключення від опалення двох багатоповерхових будинків на мікрорайоні Шахтарський, б. № 13,14.

Члени комісії обговорили організаційні моменти проведення заходу. Керівники відділів, установ та організацій, залучені у тренуванні, отримали завдання для підготовки до запланованих заходів

Наступним питанням присутні обговорили стан підготовки місць масового відпочинку на водних об'єктах м. Покровська та приєднаних територіях, зазначення безпеки та дотримання вимог Правил охорони життя людей на водних об'єктах Старости звітували про наявні на територіях сіл водойми та заходи, які втілені на них аби убезпечити людей.

Останнім питанням члени комісії розглянули питання щодо приведення у належний стан захисних споруд цивільного захисту м. Покровська.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію