• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

До нового опалювального сезону Покровськ готовий на 60 %

eye

1201

05.08.2021 11:49

RSS

img

4 серпня відбулось планове засідання комісії з контролю за підготовкою об’єктів ЖКГ та соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років під головуванням заступника міського голови Сергія Федорова.

Підготовка до опалювального сезону 2021-2022 років - одне із пріоритетних завдань влади. Основні задачі з підготовки до зими були визначені рішенням виконкому Покровської міської ради від 14 квітня 2021 року №139 «Про підсумки роботи житлово-комунального господарства в опалювальний період 2020-2021 років і завдання щодо підготовки до нового опалювального сезону 2021-2022 років», одразу по завершенню цьогорічного опалювального сезону.

Провідні підприємства міста звітували про хід виконання вже визначених завдань. Спільно із членами комісії обговорювали ряд нагальних питань, які потребують особливої уваги.

Комунальні підприємства «Покровськтепломережа» та «Покровськводоканал» працюють в рамках раніше затверджених графіків.

Як зазначив головний інженер КП «Покровськтепломережа» Олександр Дуднік, більшість котелень міста вже підготовлені до опалювального сезону. «З 19 котелень по 13 вже підписано акти приймання. Гідравлічні іспити проведені на 123 248 м тепломереж, що складає 100%. З запланованих до заміни 4 км тепломереж вже замінено 1,7 км. Роботи активно тривають».

Щодо підготовки житлового фонду м. Покровська та м. Родинське є певні відставання від графіків. Як повідомила керівниця КК «Комфорт» Олена Юзипович, через несприятливі погодні умови затримується запланована заміна покрівель. Опресування системи опалення вже проведено у 199 будинках з 293, що становить 68%. До 15 вересня всі роботи з промивання та опресування систем центрального опалення КК «Комфорт» та КК «Стандарт», що працює в м. Родинське, планують завершити.

Для боротьби з ожеледицею та снігопадами у КП «БКП» планують залучити 16 одиниць спецтехніки, три з яких – передбачені для посипання доріг.

По об'єктах соціальної сфери зафіксовані факти недотримання графіків підготовки до зими. За словами в.о. начальника відділу освіту Наталії Гнатенко, на сьогодні відсутні акти приймання об’єктів теплопостачання до опалювального сезону, через те, що у котельнях, які готові до експлуатації, не проведено опресування та промивання систем опалення. Ці роботи мають бути виконані до початку нового навчального року.

«Загалом, на сьогодні відсоток підготовки всіх об’єктів громади до зими складає 60%, - зазначив заступник міського голови Сергій Федоров. - До 1 жовтня всім підприємствам та організаціям необхідно завершити підготовку у повному обсязі».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію