• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Закликаємо відповідально ставитись до благоустрою міста

eye

501

04.08.2021 17:18

RSS

img

Шановні мешканці та гості Покровської ОТГ! Нагадуємо, що відповідно до п. 8.2 Правил благоустрою, забезпечення чистоти, порядку та додержання тиші в громадських місцях міста Покровська на об'єктах благоустрою юридичним особам-підприємцям, а також громадянам ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ:

- розпалювати багаття, спалювати сміття, листя, гілля, тверді побутові та інші відходи у не відведених для цього місцях;

- вивозити і звалювати сміття, будівельні, побутові, харчові відходи, відходи виробництва, траву, гілля, деревину, листя, сніг у не відведених для цього місцях, влаштовувати звалища;

- спалювати опале листя, побутові, промислові та інші відходи на території юридичних осіб, домоволодінь, парків, скверів, садів тощо.

Та відповідно до п. 5.3.9. забороняється складати опале листя на прибудинкових територіях, а також поряд з майданчиками для тимчасового накопичення відходів За порушення правил благоустрою передбачена адміністративна відповідальність за ст. 152 Кодексу України про адміністративну відповідальність, санкція якої передбачає накладення штрафу на громадян від 340 до 1360 грн та на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 грн. Закликаємо вас відповідально ставитись до благоустрою міста.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Школярка з Покровської громади стала призеркою Всеукраїнської олімпіади з правознавства

Переможницю ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських учнівської олімпіади з правознавства, ученицю 9-Г класу ЗОШ І-ІІІ ступенів №9 Покровської міської ради Алісу Кузьменко було запрошено на фінальні випробування.

eye

17

Громада 1

28 березня 2024 14:00

Керівники Покровської МВА взяли участь в обговоренні питання гуманітарної допомоги мешканцям Донеччини

Вчора, 27 березня, під головуванням заступника голови Донецької ОДА Олександра Шевченко було проведено онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій ОДА.

eye

40

Громада 1

28 березня 2024 13:00

Комунальники проводять заміну зношених ділянок водопровідних мереж

КП «Покровськводоканал» продовжує виконувати заплановані поточні ремонти по заміні трубопроводів водопостачання у м. Покровськ з матеріалів, отриманих підприємством від міжнародної гуманітарної організації ВПІНО Філії «Актед».

eye

24

Громада 1

28 березня 2024 10:20

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію