• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканцям Покровська пропонують альтернативу розведенню багать та ліквідації сміття

eye

520

03.08.2021 16:00

Новини громад

img

За спалювання трави, сміття, а також інших природних відходів у вогнищах на території Покровської громади передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу. Як альтернативу, Багатогалузеве комунальне підприємство готове надавати в оренду мешканцям приватного сектору місткі контейнери для збору і подальшого вивезення природного сміття.

За словами заступника начальника КП «Муніципальна служба правопорядку» Юрія Дерделя, протягом останніх двох років мешканці Покровська отримували лише попередження щодо заборони спалювати опале листя і траву. Сьогодні згідно зі статтею 152 Адміністративного кодексу України, за порушення правил благоустрою передбачений штраф від 340 до 1360 гривень.

«У місті поки немає масових порушень, однак вже зареєстровані поодинокі випадки, які розглянуті на адмінкомісії та по яким винесені рішення про накладання штрафів», - розповів Юрій Дердель.

Щоб не потрапити у перелік порушників, мешканцям Покровської громади пропонують скористатися послугами «Багатогалузевого комунального підприємства»: взяти в оренду великий контейнер. На балансі комунального підприємства усього їх 36. Місткість кожного складає 2,5 тони.

Вартість оренди одного контейнера – 1134 гривні за одну добу. Щоб зробити відповідне замовлення, треба зазначену суму оплатити в касу та скласти заяву на адресу підприємства, яке знаходиться у місті Покровськ на вулиці Лізи Чайкіної, 2.

«На таку послугу є попит. Вчора оплатили оренду двох контейнерів. Є замовлення колективні – коли встановлюють один бак на всю вулицю. Його наповнюють і через добу ми контейнер забираємо», - зазначив головний інженер КП «Багатогалузеве комунальне підприємство Алік Тумасов.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Для підприємців Покровської громади провели нараду щодо ідентифікації та реєстрації об'єктів підвищеної небезпеки

Представники структурних підрозділів Покровської МВА разом із підприємцями громади взяли участь у спільній нараді щодо реєстрації об’єктів підвищеної небезпеки, ініційованої ГУ ДСНС України в Донецькій області.

eye

15

Громада 1

26 квітня 2024 12:05

38-ма річниця аварії на Чорнобильській АЕС: покровчани вшанували подвиг ліквідаторів та пам’ять жертв катастрофи

З нагоди річниці Дня аварії на Чорнобильській АЕС у Покровську відбувся меморіальний захід.

eye

21

Новини громад

26 квітня 2024 10:55

26 квітня - День пам'яті Чорнобильської трагедії

Вже 38 років Україна живе з болем Чорнобиля. Ця біда торкнулась майже кожної української родини, а її відголос хвилею радіоактивного пилу прокотився усім світом.

eye

30

Новини громад

26 квітня 2024 09:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію