• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За підтримки міської ради вихованці центру «Милосердя» відправились на морське узбережжя

eye

622

02.08.2021 16:02

Новини громад

img

Вихованці центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Милосердя» проведуть 5 днів на березі Азовського моря. Витрати на проїзд, проживання та харчування дітей взяла на себе міська рада.

Центр «Милосердя» відвідують більше тридцяти дітей та молоді. Їхнє дозвілля завжди насичене: вони часто подорожують, відвідують різні заходи, виїжджають на природу,займаються у басейні, а ось підкорити морське узбережжя ще не вдавалося.

Нещодавно депутати Покровської міської ради ухвалили положення про відпочинок вихованців центру «Милосердя» за межами міста. Відповідно до положення діти мають право один раз на рік у супроводі одного з батьків оздоровитися на території Донецької області.

Сьогодні 16 вихованців разом із своїми мамами вирушили до моря – на Білосарайську косу. На батьківських зборах обрали базу відпочинку та узгодили всі деталі, а витрати взяла на себе міська рада.

«Матусі і діти їдуть з прекрасним настроєм і в передчутті крутого відпочинку, - залишила допис на своїй фейсбук-сторінці мати одного з вихованців центру Людмила Фоменко. - Відпочити потрібно всім, набратися сил і зміцнити здоров'я. Величезне дякую тим, хто підтримав нас і допомагав здійснити нашу багаторічну мрію».

Директорка ЦКРОІ «Милосердя» Оксана Потапчук розповіла, що проживання, харчування та перевезення вихованців та їхніх матусь організовано за рахунок коштів місцевого бюджету Покровської громади.

Покровчани будуть відпочивати 5 днів у санаторії «Лагуна». На проживання та харчування виділено 68 тисяч гривень. 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

37

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

50

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію