• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

При підтримці ЮНІСЕФ у Родинському з’явиться соціальний центр

eye

801

29.07.2021 12:11

Новини громад

img

28 липня в рамках реалізації нового проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» відбулась робоча зустріч між керуючою справами виконкому ради Алевтиною Жук та представниками громадської організації «Партнерство «Кожній дитині».

Під час зустрічі представники влади разом з експертами проєкту розробили план спільних заходів на найближчі 18 місяців, реалізація яких розпочнеться вже в серпні 2021 року.

«Покровська громада стала однією із 16 громад-учасниць проєкту та разом із Партнерством «Кожній дитині» (Partnership for Every Child) працюватиме над посиленням системи інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми», - розповів представник проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» Ігор Носач.

Для того, щоб максимально наблизити соціальні послуги для всіх мешканців громади, у Родинському планують відкрити соціальний центр.

«В місті Родинське проживає близько 11 тисяч населення. Саме тому для реалізації цього суспільно важливого проєкту «Спільно» ми обрали цей населений пункт, щоб охопити більше мешканців та мати змогу покращити соціальне благополуччя сімей із дітьми», - зазначила керуюча справами виконкому Алевтина Жук.

У центрі, який планують відкрити до кінця 2022 року, буде створено приймальня спеціалістів УСЗН, територіального центру, служби у справах дітей та денний догляд для дітей з інвалідністю.

Проєкт «Спільно» впроваджується Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

19

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

15

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію