• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

При підтримці ЮНІСЕФ у Родинському з’явиться соціальний центр

eye

848

29.07.2021 12:11

Новини громад

img

28 липня в рамках реалізації нового проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» відбулась робоча зустріч між керуючою справами виконкому ради Алевтиною Жук та представниками громадської організації «Партнерство «Кожній дитині».

Під час зустрічі представники влади разом з експертами проєкту розробили план спільних заходів на найближчі 18 місяців, реалізація яких розпочнеться вже в серпні 2021 року.

«Покровська громада стала однією із 16 громад-учасниць проєкту та разом із Партнерством «Кожній дитині» (Partnership for Every Child) працюватиме над посиленням системи інтегрованих соціальних послуг для сімей з дітьми», - розповів представник проєкту «Спільно. Соціальні послуги для сімей у громаді» Ігор Носач.

Для того, щоб максимально наблизити соціальні послуги для всіх мешканців громади, у Родинському планують відкрити соціальний центр.

«В місті Родинське проживає близько 11 тисяч населення. Саме тому для реалізації цього суспільно важливого проєкту «Спільно» ми обрали цей населений пункт, щоб охопити більше мешканців та мати змогу покращити соціальне благополуччя сімей із дітьми», - зазначила керуюча справами виконкому Алевтина Жук.

У центрі, який планують відкрити до кінця 2022 року, буде створено приймальня спеціалістів УСЗН, територіального центру, служби у справах дітей та денний догляд для дітей з інвалідністю.

Проєкт «Спільно» впроваджується Дитячим фондом ООН (UNICEF Ukraine) та Консорціумом партнерських організацій за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку через Німецький банк розвитку.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

37

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

50

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію