• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Родинській міській лікарні виділено додаткове фінансування

eye

1391

28.07.2021 15:41

Новини громад

img

28 липня, в онлайн режимі, під головуванням секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо відбулось засідання 13 позачергової сесії. На розгляд депутатів було винесено два питання, які стосувались внесення змін до місцевого бюджету та Програми економічного і соціального розвитку громади.

Участь у засіданні взяли 25 з 38 депутатів. Під час онлайн-конференції було розглянуто проєкт рішення щодо виділення додаткових фінансових ресурсів у розмірі 1,3 мільйона гривень КНП «Родинська міська лікарня».

За словами директорки закладу Олени Добрелі, останні два роки лікарня не отримувала фінансування з місцевого бюджету Покровська.

Для того, щоб заклад мав змогу впровадити нову медичну реформу та заключити пакети з Національною службою здоров’я на обслуговування пацієнтів та надання їм якісних медичних послуг, було придбано 27 одиниць комп’ютерної техніки та вагомий перелік нового обладнання. Таким чином за останні роки, у лікарні з’явились сучасний кардіограф, стоматологічні установки, пульсометри, нові ліжка.

У результаті недоотримання фінансування на підприємстві виникла заборгованість із виплати заробітної плати.

«Сьогодні у лікарні працює 105 спеціалістів. За період з січня до середини червня заробітна плата сплачена у повному обсязі. А за другу половину червня та липень є заборгованість. Щоб не допустити фінансової кризи, було прийнято рішення звернутись до депутатів Покровської міської ради за допомогою», - зазначила керівниця КНП «Родинська міська лікарня» Олена Добреля.

Після розширеної доповіді Олени Добрелі та її відповіді на усі питання щодо ситуації, яка склалась у лікарні, депутати підтримали проєкт рішення щодо виділення додаткових фінансових ресурсів.

«Сьогодні депутати прийняли дуже важливе рішення, за що я їм вдячна, - зауважила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. - Вже в середині серпня буде переглядатись фінансове забезпечення всіх медичних закладів, переглядатимуться договори з НСЗУ. Тобто фінансування буде здійснюватися на підставі електронних даних, які медики вноситимуть до єдиної бази даних пацієнтів», - розповіла заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Спільні ініціативи в вирішенні гуманітарних питань: відбулась зустріч з представниками БО World Central Kitchen

Заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо разом із начальницею управління з питань забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Покровської РДА Надією Масло розглянули шляхи співпраці з благодійниками у гуманітарних питаннях.

eye

30

Новини громад

22 квітня 2024 18:30

Засоби гігієни для покровчан та харчові продукти для ВПО: комісія розподілила гуманітарну допомогу

22 квітня за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до міста від благодійних фондів та громадських організацій.

eye

34

Новини громад

22 квітня 2024 18:00

У Покровській громаді триває формування координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання ініціативної групи щодо формування персонального складу координаційної ради

eye

62

Громада 1

22 квітня 2024 15:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію