• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Перевірки захисник споруд та підготовка до штабних тренувань: у Покровську відбулось засідання комісії з питань ТЕБ та НС

eye

686

27.07.2021 18:14

Новини громад

img

27 липня під головуванням заступника Покровського міського голови Миколи Шабельника відбулось чергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС. На порядку денному – 4 питання.

На початку розглянули інформацію про епідемічну ситуацію в Покровській громаді.

За словами в.о. начальника відділу охорони здоров’я Олександра Овчаренка, ситуація із захворюванням на COVID-19 – стабілізована, хоча й спостерігається поступове незначне зростання випадків захворювання.

На минулому тижні було зафіксовано 15 нових випадків, з них - 2 дитини. Станом на 27 липня в ковідному відділенні перебуває 14 хворих.

Далі заслухали доповіді керівника житлово-комунального відділу міської ради та старост щодо проведення перевірок захисних споруд цивільного захисту, що розташовані на території Покровської громади. Як зазначив Дмитро Візенков, у Покровську було обстежено 79 укриттів.

Сумісними зусиллями фахівців ПП «КК «Комфорт» та КП «УМГ» було розчищено 37 укриттів, відновлено електропостачання у 9 приміщеннях, водопостачання - у 6.

В місті Родинське з обстежених 53 приміщень житлового фонду та ОСББ, які можуть використовуватись як укриття, для використання визначили лише 26. Що стосується сільських територій, то тут майже 80% подвір’їв мають підвальні приміщення та льохи, які за потребою можливо використовувати як захисні споруди.

Головним питанням на порядку денному було проведення на території м. Покровськ штабних тренувань згідно Плану основних заходів цивільного захисту Донецької області на 2021 рік.

Так, 26 серпня відбудеться комплексне навчання при виникненні надзвичайної ситуації, пов'язаної з поривом системи центрального опалення у мікрорайоні Шахтарський. Також присутні розглянули можливість щодо проведення подібних штабних тренувань на інших стратегічно важливих підприємствах регіону.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію