• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську відзначили День визволення селища Піски

eye

662

26.07.2021 10:56

Новини громад

img

З нагоди 7-ї річниці з Дня визволення селища Піски від російських окупантів та деблокування Донецького аеропорту у Покровську пройшла низка заходів: патріотичний автопробіг та святковий концерт.

24 липня святковий суботній день розпочався патріотичним автопробігом, участь у якому взяли військовослужбовці, ветерани АТО, волонтери та представники громадськості.

Понад десяти автівок проїхалися центральними вулицями міста та рушили до Карлівки.

Під час маршруту учасники автопробігу відвідали меморіальний комплекс «Танк», де провели траурний мітинг та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, побували також біля «Республіка міст». На крайній точці позицій українських військових було розгорнуто великий прапор України.

Завершилось святкування Дня визволення селища Піски концертною програмою у покровському парку «Ювілейний».

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник покровського міського голови Анатолій Зінченко.

«Сім років тому було звільнено селище Піски, і, як слідство, деблоковано Донецький аеропорт, який став символом стійкості та незламності українських воїнів. Ми маємо шанувати та тих захисників, які поклали свої життя, боронячи нашу державність, і тих, хто зараз находиться на передових позиціях. Адже завдяки їм ми маємо змогу в нашому місті розмовляти державною мовою, ходити під жовто-блакитним прапором і мати велику честь називатися українцями», - зазначив Анатолій Зінченко.

Творчі номери гостям свята дарували вихованці музичної школи ім. Леонтовича та співочий колектив з Новотроїцького «Калина Ukraine».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

37

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

50

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію