• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Ремонт покрівель та штрафи за розведення багаття: у Покровську відбулась апаратна нарада

eye

718

23.07.2021 17:43

Новини громад

img

Вже традиційно, кожну п’ятницю керівники структурних підрозділів міської ради та старости громади звітують про виконану роботу та обговорюють проблемні питання, які потребують вирішення.

За інформацією керівників комунальних установ міста, на минулому тижні тривали роботи з підготовки котелень до опалювального сезону, усунення поривів, ремонту автодоріг, систем водовідведення, ліфтів у багатоповерхових будинках та покрівель.

За словами керівниці КК «Комфорт» Олени Юзипович, на сьогодні зареєстровано 458 заявок на ремонт дахів. Приступити до виконання робіт комунальники планують вже з понеділка. Але через те, що понад 70 будинків мають «мінусовий баланс», представники «Комфорту» звертатимуться до депутатського корпусу з проханням про виділення додаткових фінансових ресурсів.

Під час апаратної наради присутні ознайомились з роботою інспекторів муніципальної служби правопорядку.

«За минулий тиждень було проведено 35 рейдів, розглянуто 22 звернення від місцевих мешканців, виписано 18 приписів та складено 3 адміністративних протоколи. Продовжуємо «боротися» з фактами розведення багать. Саме з цього приводу найчастіше скаржаться люди», - зазначив керівник КП «Муніципальна служба правопорядку» Олександр Антипенко.

У свою чергу Покровський міський голова Руслан Требушкін запропонував запровадити систему штрафування для тих, хто розпалює у місті вогнища.

«Я пропоную фіксувати такі випадки, щоб виносити приписи. Вже два роки попереджали, відтепер давайте складати протоколи. Раз люди не розуміють, я вважаю, треба штрафувати», - сказав Руслан Требушкін.

Про ситуацію із захворюваністю на COVID-19 доклав начальник відділу з питань охорони здоров’я Олександр Овчаренко.

За його словами, сьогодні в інфекційному відділенні лікуються 22 пацієнти, 3 з яких перебувають на апараті штучної вентиляції легенів. До того ж Олександр Овчаренко нагадав, що у громаді триває вакцинація.

Цими вихідними у палаці культури Шахтоуправління «Покровське» буде розгорнуто пункт масової вакцинації, де зробити щеплення зможе кожен охочий. Для цього потрібно мати при собі лише паспорт та ідентифікаційний код.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

37

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

50

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію