• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську тривають інформаційні зустрічі з громадськістю

eye

668

23.07.2021 09:58

Новини громад

img

23 червня в мультимедійній кімнаті УСЗН Покровської міської ради Донецької області  відбувся інформаційний захід, учасниками якого стали керуюча справами виконкому Алевтина Жук, представники соціальних служб та громадськості.

Під час вступного слова Алевтина Жук зазначила важливість проведення таких зустрічей. За її словами, далеко не всі мешканці знають про перелік соціальних послуг, які сьогодні діють у громаді.

Мова йшла про виплати державної допомоги, компенсації, оформлення пенсій та субсидій. Ознайомили представників громадських організацій з переліком платних послуг, які надаються територіальним центром.

Під час заходу також був проведений тренінг на тему протидії домашньому насильству. Директорка Покровського міського центру соціальних служб Тетяна Лисенко розповіла про види насильства, важливість комунікації з фаховими спеціалістами та можливі варіанти допомоги.

До заходу також долучились спеціалісти Покровського МРВ ФДУ «Центр пробаціі», які ознайомили представників громадських організацій з роботою установи та обговорили форми взаємодії.

За словами організаторів, такі інформаційні зустрічі сприятимуть більшій обізнаності населення щодо послуг, які надають установи міста населенню Покровської громади.

 

 

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію