• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Представники Громадської ради Покровська ознайомились з принципами адвокації

eye

687

22.07.2021 14:35

Новини громад

img

З 19 по 21 липня в м. Святогірськ члени Громадської ради Олександр Прищепа та Олександр Нестеренко разом із спеціалістом відділу внутрішньої політики Оксаною Шперчук пройшли навчання у рамках програми «Демократичне врядування у Східній Україні».

Протягом двох днів учасники тренінгу знайомились з принципами адвокації на прикладі інших громад, працювали в групах. Навчались застосовувати адвокаційну кампанію до виявлених проблем у громаді.

«Головна мета заходу − надати учасникам загальні навички використання інструменту адвокації для просування інтересів громадськості у взаємодії з органами місцевого самоврядування, а також забезпечити простір та умови для ефективного партнерського спілкування», - зазначив Анатолій Соловйов, експерт Проєкту «Демократичне врядування у Східній Україні», який реалізується у Донецькій та Луганській областях за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку USAID.

За словами спеціалістки відділу внутрішньої політики Оксани Шперчук, адвокація - це один із кроків до змін в громаді. Це дієвий інструмент, який допомагає нам формувати нові правила гри, приділяти увагу суспільно важливим темам та вирішувати проблеми.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

37

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

50

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію