• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці Лисівського старостинського округу відзначили День села

eye

572

19.07.2021 12:17

Новини громад

img

16 липня на території Лисівського округу відбулось родинне свято, присвячене дню заснування відразу трьох сіл: Новий Труд, Зелене та Даченське.

Історія села Лисівка почалась ще у далекому 1926 році, коли у невеликому «лісочку» оселились перші поселенці.

Вже у 1965 році остаточно була сформована Лисівська сільська рада, яка об’єднує 10 населених пунктів з сучасними назвами: с. Лисівка, с. Новопавлівка, с. Сухий Яр, хутір Ріг, село Гнатівка, селище Чунишино, село Нвоукраїнка, село Новий Труд, село Зелене, село Даченське. Але мешканці трьох сіл Новий Труд, Зелене, Даченське і по ці пори усі свята проводять разом.

«Головний скарб кожного села – це його люди, які своїми трудовими подвигами та щоденною працею творять історію. Вірю, що книгу життя Лисівки будуть бережно зберігати місцеві мешканці та передавати її своїм нащадкам», - зазначила керуюча справами виконкому Алевтина Жук.

З теплими словами привітань до гостей свята звернулась також староста Лисівки Юлія Кабанець. У своїй промові вона побажала місцевим мешканцям здоров’я, добробуту, благодатної долі, щедрих врожаїв і всіляких божих благословінь.

З нагоди свята близько двадцяти місцевих мешканців за активну життєву позицію, участь в громадській справі, виховання молодого покоління, за доблесну працю нагородили грамотами та цінними подарунками від Покровської міської ради.

Радували присутніх своїми виступами кращі творчі колективи Покровської громади, які подарували чудовий настрій та святкову атмосферу.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

26

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

39

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію