• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Щотижневі звіти підприємств та установ заслухали на апаратній нараді

eye

717

16.07.2021 16:48

RSS

img

Під головуванням очільника Покровської територіальної громади Руслана Требушкіна пройшла апаратна нарада.

Традиційно перед керівництвом відзвітували за минулий тиждень фахівці комунальних підприємств, відділів та управлінь міської ради та старости приєднаних територій.

Питання виникли до представника КП “Покровськводоканал” щодо нестабільної подачі води у будинки мешканців міста. Головний інженер підприємства Олексій Степченко зазначив, що у повному обсязі КП “Компанія “Вода Донбасу” не може забезпечити громаду водою.

“Технічна можливість забезпечити цілодобове водопостачання відсутня у КП “Вода Донбасу” через те, що у так званій “сірій” зоні пошкоджені два з трьох водопроводів - зазначив Олексій Степченко. - Для того, щоб всі ділянки міста отримали воду, ми розробили графік. Є години максимальної подачі води, коли ввімкнені підвищувальні насосні, та мінімальної подачі. Максимальна подача ввімкнена з 5.00 до 9.00 та з 18.00 до 22.00”.

Що стосується сіл Новотроїцьке, Перше Травня, Успенівка - система ще наповнюється і найближчим часом там налагодиться водопостачання. 

Заступниця міського голови Маргарита Ідрісова повідомила, що з наступного тижня у місті починає працювати Центр масової вакцинації. Він буде розташований у ПК ШУ “Покровське” у вихідні з 9.00 до 14.00. При собі потрібно мати паспорт. Важливо також мати добре самопочуття, без ознак респіраторних захворювань.

Староста Родинське Катерина Андрійченко зазначила, що косарі, які працюють у місті та на інших приєднаних територіях, отримали заробітну плату із затримкою, а двірники ще й не у повному обсязі. Катерина Андрійченко звернулася до керівництва з проханням прискорити вирішення цього питання. 

Від старости села Лисівка Юлії Кабанець надійшло прохання щодо обрізки дерев - минулого тижня зламана гілка пошкодила лінію електропередач і мешканці тривалий час залишалися без світла. 

Староста Новотроїцького Віталій Шапошник повідомив про напад безпритульної собаки на людей на території села. Заступник міського голови Сергій Федоров пообіцяв звернутися до зоозахисної організації та відправити тварину у притулок.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію