• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На комісії з питань депутатської діяльності та дотримання законності розглянуто понад 20 питань

eye

1644

16.07.2021 17:01

Новини громад

img

За участю секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо та члена Громадської Ради Олександра Прищепи відбулось чергове засідання постійної комісії з питань місцевого самоврядування, гласності та депутатської діяльності, забезпечення громадського порядку, дотримання законності, охорони прав, свобод та законних інтересів.

Першим питанням порядку денного став розгляд заяви про дострокове припинення повноважень депутата Покровської міської ради Малхаза Есебуа у зв’язку зі зміною місця проживання.

Далі депутати перейшли до вивчення проєктів рішень щодо затвердження статуту комунального некомерційного підприємства Покровська клінічна лікарня, оголошення конкурсу на посаду директора КНП «Покровська міська лікарня», змін у штатному розкладі КП «Інклюзивно-ресурсний центр», КП «Муніципальна служба правопорядку» та міського центру соціальних служб.

Декілька питань стосувались роботи ЦНАП. Одним з проєктів рішень пропонується збільшення послуг, які надають старости громади.

Під час засідання комісії присутні ознайомились з Положенням про відділ промисловості та АПК, а також про сектор підприємництва, мета якого - налагодження взаємодії між бізнесом та владою.

«Хотілось би, щоб Ви звернули увагу на формування програми підтримки та розвитку малого підприємництва, особливо це стосується сільських територій, де немає робочих місць. Треба залучати місцевих мешканців до участі у грантових програмах та всіляко підтримувати представників малого бізнесу», - зауважила Наталія Іваньо.

Також депутати розглянули питання щодо передачі функцій замовника ремонтних робіт на вулицях Шосейній та Шмідта.

Усі питання порядку денного, які члени комісії ретельно опрацювали, будуть винесені на найближчу сесію.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

18

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

До уваги роботодавців! Уряд продовжує працювати над стимулюванням створення робочих місць для осіб з інвалідністю

Однією з таких програм є надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, яка почала діяти з серпня минулого року.

eye

14

Новини громад

18 квітня 2024 17:48

БФ «Янголи Спасіння» надає невідкладну допомогу у відновленні будівель у Покровську після обстрілу

Сьогодні місто Покровськ знову стало мішенню ворожого обстрілу з боку рф. Незабаром після інциденту, Благодійний фонд «Янголи Спасіння» прибув на місце з гуманітарним вантажем для екстреного відновлення пошкоджених житлових будинків.

eye

23

Громада 1

18 квітня 2024 17:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію