• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Засідання центру розвитку підприємницької діяльності 

eye

593

16.07.2021 16:25

RSS

img

14 липня в Покровському міському центрі зайнятості відбулась зустріч консалтингового центру. Учасниками заходу стали представники Покровського об’єднаного Управління ПФУ Донецької області, а також зацікавлені особи та підприємці міста. 

Під час заходу розглянули діючі грантові проекти, серед яких: гранти на започаткування власної справи, підтримка діючих підприємств, гранти для самозайнятих осіб та мікро-бізнесу, гранти для інвестування та навіть гранти на професійне навчання. Організаторами таких проектів є Міжнародна організація об’єднаних націй, Данська рада у справах біженців та інші. 

Представники пенсійного фонду звернули увагу присутніх на легалізацію трудових відносин, що включає в себе в основному легалізацію зайнятості та легалізацію заробітної плати. Влаштовуючись на роботу неофіційно, працівник повинен чітко усвідомлювати якщо зарплату виплачують «в конверті», це означає, що роботодавець, швидше за все, не укладе трудовий договір, а також не здійснюватиме відрахування з неофіційної зарплати єдиного соціального внеску до Пенсійного фонду, а це неминуче призведе до того, що: вимагатимуть працювати понад норму; не буде доплат за роботу в нічний час, за наднормативні роботи і роботу у святкові дні, а також індексації заробітної плати у зв’язку із зростанням індексу інфляції; вихідної допомоги при звільненні працівника через скорочення штатів; соціальних гарантій, передбачених для працівника; права на відпустку, в тому числі та ін. 

Тож вкотре закликаємо роботодавців та громадян зробити крок назустріч суспільству – легалізувати найману працю та відмовитись від «чорної» зарплати в «конвертах»

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

47

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

143

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

31

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію