• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Боксери з Покровська стали переможцями Чемпіонату Європи

eye

745

15.07.2021 17:34

Новини громад

img

З 1 по 11 липня у столиці Грузії Тбілісі відбувся Чемпіонат Європи з боксу серед юніорів, участь у якому взяли й спортсмени з Покровська – вихованці відомого у місті тренера Бориса Каримова.

Ренат Чубревичев та Максим Наумов стали єдиними представниками Донецької області у складі збірної України. Серед інших учасників – представники 37 країн.

За результатами проведених поєдинків боксери з Покровська зайняли перше та третє місце. Вітали спортсменів та тренера з перемогою на змаганнях такого високого рівня Покровський міський голова Руслан Требушкін, його заступниця Маргарита Ідрісова та начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка.

«Бокс – це один з видів спорту у нашому місті, де є системність в отриманні таких високих результатів. Пишаємось нашими чемпіонами та чекаємо на їх участь у чемпіонаті світу», - зауважив Руслан Требушкін.

Привітала покровських чемпіонів і Маргарита Ідрісова, яка своєю чергою відзначила високий рівень підготовки спортсменів та їх прагнення до високих результатів.

У рамках програми заохочення спортсменів Ренат Чубревичев, Максим Наумов та їх тренер Борис Каримов отримають грошову премію від Покровської міської ради.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію