• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську пройшло чергове засідання виконкому міської ради

eye

609

15.07.2021 15:11

RSS

img

Всього було розглянуто 2 основних питання та 13 питань відділів. 

Одним з перших питань був розглянутий стан роботи зі зверненнями громадян за І півріччя 2021 року. 

За вказаний період до міськради надійшло 985 звернень, в яких порушено 1050 питань. Це більше, ніж минулого року на 26%. 

За перше півріччя проведено 57 особистих прийомів керівників міської ради, на які прийшли 287 громадян. Здебільшого звернення стосувались комунальних проблем, соціальних проблем, надання матеріальної допомоги та виплати пільг. Наболілими залишаються питання охорони здоров’я та перевезень. Загалом відсоток позитивно вирішених питань склав 53%, що вище показника минулого року на 10%.

Члени виконкому прийняли рішення про проведення конкурсів на посади керівників закладів загальної середньої освіти Покровської міської ради Донецької області до 01.09.2021р., а саме: 

- загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Покровської міської ради Донецької області; 

- загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №6 Покровської міської ради Донецької області; 

- Родинської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №36 Покровської міської ради Донецької області; 

- Гришинський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів з дошкільним підрозділом Покровської міської ради Донецької області.

Також на засіданні був затверджений новий склад конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів культури.

Крім того, був затверджений перелік рекламних засобів, розташованих із порушенням порядку розміщення зовнішньої реклами та прийняте рішення про демонтаж цих конструкцій.

Розглянувши звернення громадян міста до Покровської міської ради, щодо облаштування павільйонів для очікування громадського транспорту на наявних зупинках в місті Покровську було прийняте рішення про придбання тимчасових зупиночних павільйонів за умовами дотримання законодавства про закупівлю. КП «Покровськавто» бере на себе виконання робіт по встановленню та облаштуванню зупиночних павільйонів у кількості 8 шт. в комплексі з відповідними знаками дорожнього руху та нанесенням дорожньої розмітки. зупинки будуть облаштовані на:

  • вул. Шмідта (р-н Динасового заводу);

  • вул. Затишна (р-н Ринку Лазурний); 

  • вул. Відродження;

  • вул. Володимирська (р-н маг. «Анві»); 

  • вул. Степана Бовкуна (р-н ринку);

  • вул. Центральна (р-н автошколи); 

  • с. Надеждинка (Новоєлизаветівська с/р).

Були також прийняті рішення щодо житлових питань та пропозицій громадської комісії з житлових питань від 25.06.2021, щодо забезпечення та посилення соціального захисту громадян пільгових категорій, підтримки відповідних громадських організацій міста та питання опіки.




 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію