• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За результатами конкурсу призначено керівника управління сім’ї, молоді та спорту

eye

1515

13.07.2021 13:36

Громада 1

img

Участь у конкурсі взяли два претенденти – виконуючий обов’язки начальника управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка та член громадської ради Віктор Поліщук. Обидва конкурсанти є спортсменами та займали керівні посади в органах місцевого самоврядування.

Претенденти пройшли письмове тестування на знання антикорупційного законодавства, законів у сфері місцевого самоврядування та професійної діяльності. Далі – співбесіда.

«За результатами письмового тестування обидва претенденти набрали прохідну кількість балів, - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. – Тому, для того, щоб визначити переможця, була проведена співбесіда. Питання стосувались не лише знань законодавчої та нормативної бази, а й шляхів вирішення кризових ситуацій. Сьогодні дуже змінилась постановка задач по роботі з молоддю та сім’ями, багато нововведень у галузі розвитку різноманітних спортивних напрямків тож керівник управління повинен швидко реагувати на нові виклики часу».

За словами членів конкурсної комісії, обидва претенденти мають власне бачення розвитку спорту у громаді, але Віталій Щербинка був більш переконливим, тому отримав одноголосну підтримку.  

Віктор Поліщук буде зарахований до кадрового резерву і згідно положення може претендувати на отримання іншої посади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді триває формування координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Під головуванням заступниці начальника Покровської МВА Маргарити Ідрісової відбулося засідання ініціативної групи щодо формування персонального складу координаційної ради

eye

82

Громада 1

22 квітня 2024 15:25

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

100

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

44

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію