• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

За результатами конкурсу призначено керівника управління сім’ї, молоді та спорту

eye

1565

13.07.2021 13:36

Громада 1

img

Участь у конкурсі взяли два претенденти – виконуючий обов’язки начальника управління сім’ї, молоді та спорту Віталій Щербинка та член громадської ради Віктор Поліщук. Обидва конкурсанти є спортсменами та займали керівні посади в органах місцевого самоврядування.

Претенденти пройшли письмове тестування на знання антикорупційного законодавства, законів у сфері місцевого самоврядування та професійної діяльності. Далі – співбесіда.

«За результатами письмового тестування обидва претенденти набрали прохідну кількість балів, - зазначила секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо. – Тому, для того, щоб визначити переможця, була проведена співбесіда. Питання стосувались не лише знань законодавчої та нормативної бази, а й шляхів вирішення кризових ситуацій. Сьогодні дуже змінилась постановка задач по роботі з молоддю та сім’ями, багато нововведень у галузі розвитку різноманітних спортивних напрямків тож керівник управління повинен швидко реагувати на нові виклики часу».

За словами членів конкурсної комісії, обидва претенденти мають власне бачення розвитку спорту у громаді, але Віталій Щербинка був більш переконливим, тому отримав одноголосну підтримку.  

Віктор Поліщук буде зарахований до кадрового резерву і згідно положення може претендувати на отримання іншої посади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

52

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

56

Громада 1

28 червня 2024 18:00

Покровська громада зазнала непоправної втрати. Загинув голова фермерського господарства «Злагода»

Вчора, 27 червня, внаслідок обстрілу з боку російських військ села Ясенове від отриманих поранень помер Дмитро Михайлович Рижко.

eye

43

Громада 1

28 червня 2024 15:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію