• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати готуються до чергової сесії Покровської міської ради

eye

549

13.07.2021 10:36

Новини громад

img

12 липня за участі секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо та міського голови Руслана Требушкіна відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань (соціальний захист, культура, духовність).

Депутати розглянули питання:

- Про придбання та передачу подарункових наборів громадським організаціям соціального спрямування.

Начальниця управління соціального захисту населення Ірина Бонзюх проінформувала депутатів, що до Православного свята Преображення Господнього (Спас) планується презентувати 14 громадським організаціям соціального спрямування набори з медом, яблуками та солодощами. Член громадської ради при міській раді Наталія Фролова, яка була присутня на засіданні, поцікавилась, які саме організації отримають подарунки. Керівниця УСЗН уточнила - організації, які об’єднують та захищають інтереси людей пільгових категорій, а саме:

Покровська організація громадська «Союз Чорнобиль України»;

Організація ветеранів війни та праці міста Родинське;

Покровська міська організація ветеранів;

Покровська міська організація інвалідів «Срібний дзвін»;

Покровська спілка ветеранів війни в Афганістані;

Покровське товариство сліпих;

Спілка шахтарів-інвалідів міста Покровськ;

Красноармійська територіальна організація УТОГ;

Родинська спілка інвалідів з дитинства і сиріт «Джерело»;

Спілка воїнів АТО Покровського району та міста Покровська;

Покровська асоціація сімей з особливими дітьми «Теплі долоні»;

Покровська міська організація ветеранів та інвалідів АТО;

Організація активної реабілітації людей з інвалідністю;

Міське товариство інвалідів міста Покровськ.

 

- Про затвердження структури та штатів Покровського міського центру соціальних служб

Начальниця центру соціальних служб Тетяна Лисенко інформувала, що у зв’язку з відкриттям служби «Денний центр соціальнопсихологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі (з кризовою кімнатою)» та необхідністю надавати психологічні послуги особам, які звертаються до служби, виникла необхідність введення до штатного розпису однієї одиниці психолога. Дана штатна одиниця вводиться за рахунок перерозподілу одиниці «фахівець із соціальної роботи», яка зараз є вакантною і не потребує додаткового фінансування. Депутати підтримали питання і запропонували розглянути його на сесії.  

 

- Про відзнаки Покровської міської ради

Начальниця відділу з організаційної роботи Алла Маслова доповіла, що працівників підприємств та організацій громади, які досягли високого професіоналізму і визначних успіхів у виробничій, науковій, державній, військовій, творчій та інших сферах діяльності міська рада відзначає почесними грамотами та подяками, було запропоновано додати до цього переліку цінний подарунок.

 

- Співфінансування організації людей з вадами зору

Наталія Іваньо повідомила, що до міської ради звернувся голова Покровського товариства сліпих Костянтин Ігнатенко та повідомив про участь у проекті соціально-адаптивний простір для людей з вадами зору, який передбачає виділення гранту у розмірі 280 тисяч гривень. Однак за його умовами організація має знайти фінансову підтримку у розмірі 10 відсотків від вартості проекту. Тому Покровське товариство сліпих просить міську раду стати партнерами у реалізації проекту, який передбачає придбання «розумної» побутової техніки для людей з вадами зору та частково будматеріалів для ремонту приміщення, та виділити співфінансування – 28 тисяч гривень. Члени комісії підтримали звернення та запропонували розглянути це питання на черговій сесії.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію