• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Результати роботи Покровського МЦЗ за січень-червень 2021 року

eye

808

12.07.2021 17:29

RSS

img

7 липня директор Покровського міського центру зайнятості Донецької області Тетяна Радченко провела брифінг на тему: «Надання соціальних послуг населенню, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, протягом січня-червня 2021 року». 

«Станом на 1 липня на обліку в центрі зайнятості перебувало 447 осіб. Протягом звітного періоду - 1333 особи, з яких 127 мають додаткові гарантії при працевлаштуванні», - розпочала директор Покровського міського центру зайнятості Тетяна Радченко. 

З початку року 668 осіб знайшли роботу за допомогою нашого центру зайнятості, з них - 104 працевлаштовано за квотою. 

Продавці, водії, інженери, юрисконсульти, бухгалтери, касири, економісти, кухарі, працівники гірництва та харчової промисловості – це ті фахівці, яких потребують підприємства нашого міста. І на початок липня зареєстровано більше 70 вакансій. 

За звітний період до оплачуваних громадських робіт, які під час карантину 100 відсотково фінансуються за рахунок роботодавців, було залучено 163 особи. Послугою профнавчання з початку року скористалась 101 особа, в тому числі 1 учасник АТО та 5 – внутрішньо переміщені особи. 

Також Тетяна Миколаївна нагадала, що зареєстровані безробітні можуть пройти навчання за направленням центру зайнятості в центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Таких центрів – 11, розташовані вони в різних містах України, де безробітні мають змогу проходити підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за робітничими професіями. Навчання, проїзд та проживання за рахунок фонду соціального страхування. Обрати центр навчання можна будь-який: Харківський ЦПТО, Донецький, Хмельницький, Одеський або інші. З повним переліком центрів професійно-технічної освіти та професій можна ознайомитись на сайті Державного центру зайнятості у розділі «Навчання».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

42

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

17

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

29

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію