• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У «золотому віці» життя тільки починається

eye

650

09.07.2021 16:30

Новини громад

img

Для людей поважного віку дуже важливо не замикатися у чотирьох стінах, спілкуватися, проводити час на свіжому повітрі. Територіальний центр соціального обслуговування, який працює при УСЗН Покровської міської ради, запрошує людей «злотого віку» долучатися до активного життя.

При територіальному центрі діє чимало груп за інтересами для людей поважного віку, проводяться лекції та тренінги. Долучитися до заходів може кожен бажаючий, головне - з оптимізмом відноситися до життя та не рахувати роки.

Заняття групи «Здоров’я» відділення денного перебування територіального центру завжди проходять бадьоро, з радістю живого спілкування та активних рухів. В програмі занять: вправи дихальної гімнастики, лікувально-профілактичні при захворюванні хребта, звукова гімнастика, розтяжка м'язів, особливий акцент - на вправи з координації руху

У відділенні денного перебування терцентру працює кімната «Здоров’я». В якій ній можна отримати такі послуги: заняття на тренажерах, механічний масаж, індивідуальні заняття з лікувальної фізкультури та інші.

Тих, хто хоче бути у ногу з часом терцентр запрошує до комп’ютерного класу «Індивідуальні заняття з комп’ютерної грамотності». Тут люди поважного віку навчаються не тільки роботі на комп’ютері, а й опановують планшет і смартфон.

Учасники групи «Скандинавська хода» вважають, що позбутися більшої частини набутих проблем зі здоров’ям та знизити темпи процесу старіння - просто, для цього потрібно регулярно рухатися та бути оптимістами.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію