• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Дорожнє полотно Покровська приводять до ладу

eye

698

09.07.2021 14:59

Новини громад

img

У Покровську з графіком продовжується поточний ремонт доріг. Сьогодні дорожники працюють на площі Шибанкова та вулиці Київська.

До ямкового ремонту центральної площі міста підрядники приступили ще на початку тижня. Тоді було проведено фрезування дорожнього покриття декількох ділянок та підняття двох каналізаційних люків. Сьогодні відбуваються роботи з асфальтування.

За словами фахівців житлово-комунального відділу Покровської міської ради, асфальт кладуть великими картами. Загальна площа покриття складає 475 квадратних метрів. У роботі задіяно близько 8 одиниць спеціалізованої техніки.

Окрім цього ведуться роботи на вулиці Київська. Тут буде покладено 360 квадратних метрів нового асфальту.

Згідно з планами житлово-комунального відділу, вже цього понеділка, 12 липня, мають розпочатись ремонтні роботи на «горбатому» мості.

Щоб не створювати аварійно-небезпечну ситуацію на дорозі та не заважати пересуванню автотранспорту, дорожники працюватимуть ввечері та протягом ночі: з 19.00 до 5.00. На час ремонту буде організовано односторонній рух транспорту.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію