• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Новотроїцькому створено віддалене робоче місце адміністратора ЦНАП

eye

590

08.07.2021 13:09

Новини громад

img

Покровська міська рада наближає до людей адміністративні та соціальні послуги. Віднедавна близько 3,5 тисяч мешканців Покровської громади з Новотроїцького, Новоєлизаветівки та Срібного мають можливість отримати доступ до адмінпослуг у форматі «єдиного вікна», не виїжджаючи до міста.  

Раніше, щоб отримати адміністративні послуги, мешканцям віддалених сіл громади потрібно було долати відстань від 15 до 35 км до найближчого ЦНАПу.

«Новотроїцьке, Срібне та Новоєлізаветівка – віддалені села Покровської громади. Не у кожного мешканця цих населених пунктів є можливість дістатись до міста. Поява адміністратора ЦНАП у Новотроїцькому значно спростили процедуру отримання довідок», - зазначив староста Новотроїцького Віталій Шапошник.

Сьогодні на території Покровької громади вже відкрито 3 віддалених робочих місця адміністратора Центру надання адмінпослуг: у Гришиному, Лисівці та Новотроїцькому. Територія обслуговування останнього – найбільша і охоплює мешканців двадцяти сіл та хуторів.

Усі віддаленні робочі міста адміністраторів ЦНАП оснащені сучасною комп’ютерною технікою та спеціалізованим програмним забезпеченням.

«Ми охопили усю сільську територію Покровської громади. На черзі – відкриття територіального підрозділу центру адміністративних послуг у місті Родинське, але це вже плани на майбутній рік», - зауважила керуюча справами виконкому Покровської міської ради Алевтина Жук.

Покровська міська рада докладає чималих зусиль, щоб створити комфортні та сучасні умови для якісного надання соціальних послуг.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

27

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

40

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію