• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Увага! Конкурс на заміщення вакантної посади

eye

541

08.07.2021 13:41

Загальні новини

img

Згідно Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури». 

Покровська міська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Комунального закладу «Покровський історичний музей». Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури (не менше 3-х років), володіння державною мовою, мати досвід роботи на керівних посадах в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, на підприємствах,  в установах, організаціях усіх форм власності не менше трьох років та здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки. Кандидат повинен знати: державну мову, Конституцію України, чинне законодавство у галузі культури і музейної справи: основи економіки,  організації праці та управління; теорію і практику музейної справи; сучасні методи господарювання та управління; правила і норми охорони праці, виробничої санітарії та протипожежного захисту. Завдання та обов’язки директора: визначає, формулює, планує, здійснює та координує всі види діяльності музею; несе відповідальність за стан та результати діяльності музею; представляє його інтереси в органах виконавчої влади і місцевого самоврядування, інших організаціях, у відносинах з юридичними особами та громадянами; затверджує правила внутрішнього трудового розпорядку, положення та інструкції; видає накази, обов’язкові для виконання всіма працівниками музею; має право підпису на локальних та інших документах музею. Забезпечує комплектування фондів музею, їх вивчення і популяризацію. Організовує облік наявності і руху музейних фондів, їх розміщення у спеціально обладнаних фондосховищах, а також проведення необхідних реставраційних робіт. Відповідно до трудового законодавства приймає, переводить та звільняє працівників, затверджує посадові інструкції; визначає облікову політику музею; здійснює інші функції, які не суперечать законодавству та необхідні для забезпечення функціонування і розвитку закладу.

Кандидат повинен надати: заяву про участь у конкурсі з наданням згоди                  на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»; автобіографію, що містить прізвище, ім'я та по батькові, число, місяць, рік і місце народження, інформацію про громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (у тому числі на виборних посадах), контактний номер телефону та адресу електронної пошти чи іншого засобу зв'язку; копія документа, що посвідчує особу, копії документів про вищу освіту; два рекомендаційні листи довільної форми; мотиваційний лист довільної форми; резюме із зазначенням: досвіду роботи в музейній галузі, особистих досягнень, досвіду участі у проектах із зазначенням          їх результатів та особистого внеску;  довідку про відсутність судимості; концепцію розвитку закладу на один і п’ять років, яка буде публічно презентуватися на засіданні конкурсної комісії (детальний першочерговий план з розвитку закладу впродовж одного року та очікувані результати, способи забезпечення ефективності діяльності закладу, прогноз динаміки відвідування закладу та надходження спецкоштів, заходи з поліпшення показників закладу). Відповідальність за достовірність документів несе претендент.

Документи приймаються протягом 30 днів з дня опублікування оголошення за адресою: м.Покровськ, вул.Європейська, 22, відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради; e-mail: culture@pokrovsk-rada.gov.ua. За додатковою інформацією звертатись                                  за тел.2-10-11.

Відповідно до вимог ст. 21 Закону України «Про культуру» від 14.01.2020 № 447-ІХ відділ культури, туризму та охорони культурної спадщини Покровської міської ради приймає пропозиції від громадських організацій у сфері культури щодо кандидатів до складу конкурсної комісії до 13.07.2021 року. Конкурс відбудеться 17.08.2021 року.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

104

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

Гуманітарна місія «Проліска» продовжує допомагати жителям Покровська

Представники ГМ “Проліска” за підтримки УВКБ ООН продовжують свою важливу справу, надаючи допомогу містам, які перебувають у зоні збройного конфлікту.

eye

27

Громада 1

19 квітня 2024 11:45

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію