• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На соціальні потреби громади Донеччини отримали більше 4,7 млрд гривень

eye

415

13.05.2021 11:33

Влада

img

Спільні заходи з органами місцевої влади, покращення обслуговування платників та проведення роз’яснювальної роботи щодо застосування норм податкового законодавства дозволило забезпечити  за січень-квітень 2021 року надходження від бізнес-спільноти Донеччини до місцевих бюджетів у сумі 4 млрд 706 млн грн, що на 774,4 млн грн більше торішніх показників.

Проведення інвентаризації землі, об’єктів нерухомості майна, виплата заробітної плати, ліквідація заборгованості, дотримання законодавства про оплату праці – це ті напрями, де Податкова Донеччини продуктивно діє спільно з органами місцевого самоврядування. Завдяки цьому суб’єкти господарювання працюють у правовому полі, дотримуючись трудового законодавства, а місцеві бюджети отримують додаткові надходження. Суб’єкти господарювання сплатили за 4 місяці 2021 року до місцевих бюджетів 3 млрд 477 млн гривень ПДФО, 381,6 млн гривень єдиного податку та 389,1 млн гривень земельного податку.

Найбільші надходження до місцевої казни забезпечили платники м. Маріуполя – 1,6 млрд грн, бізнес спільнота м. Покровськ поповнила місцеві бюджети на 0,6 млрд грн, міста Краматорськ – на 0,5 млрд гривень.

ГУ ДПС у Донецькій області нагадує, що своєчасна та повна сплата податків і зборів до бюджетів – це одна з головних передумов фінансової стабільності і добробуту нашої країни та кожного її громадянина.


 

Підписатися на Facebook  

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал 

t.me/tax_gov_ua

 

Підписатися на YouTube 

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Перший раз — в перший клас: у навчальних закладах Покровської громади активно триває підготовка до школи

Відповідно до статті 8 Закону України «Про повну загальну середню освіту» кожна дитина має право на навчання у закладі освіти, найбільш доступному та наближеному до місця її проживання.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 14:30

Покровську громаду відвідали німецькі благодійники

Засновник волонтерської організації Гюнтер Маасен разом зі своєю командою відвідали Покровську громаду. У ході візиту їх радо зустрів начальник Покровської міської військової адміністрації Сергій Добряк та заступник міського голови Микола Шабельник.

eye

17

Громада 1

29 березня 2024 13:41

Покровська молодіжна рада продовжує волонтерську діяльність, спрямовану на допомогу ЗСУ

Хлопці та дівчата нещодавно вже провели два етапи розіграшу «Щасливий квиток» та зібрали 50 тис. грн, на які придбали квадрокоптер для бійців 109-ї окремої бригади Сил територіальної оборони України.

eye

12

Громада 1

29 березня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію