• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Боротьба з контрафактом: Податкова Донеччини досліджує інтернет-магазини

eye

525

07.06.2021 10:54

Загальні новини

img

Щорічно державний бюджет втрачає мільярди гривень внаслідок дії тіньового ринку виробництва алкоголю. Крім того, на сьогодні все ще доступна можливість замовити нелегальну продукцію через інтернет. Тому Головним управлінням ДПС в Донецькій області ведеться постійний моніторинг мережи інтернет з метою боротьби з нелегальним ринком алкоголю.

Так, фахівцями підрозділу фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управляння ДПС в Донецькій області виявлено Інтернет-магазин, через який здійснювався продаж пива без придбання відповідних дозвільних документів та без відображення у бухгалтерському і податковому обліку.

За ініціативою та за участі податківців Донеччини Головним управлінням ДФС у Донецькій області разом з Прокуратурою регіону було проведено обшуки за місцем фактичного розташування інтернет-магазину та виявлено металеві кеги і скляні пляшки з пивом, пластикову тару для розливу та фасування пива в неналежних умовах без дотримання санітарних норм. 

За результатами вжитих заходів вилучено контрафактну алкогольну продукцію та обладнання для розливу пива, а функціонування Інтернет-магазину припинено. 

Податкова Донеччини акцентує увагу, що реалізація алкоголю обов’язково повинна супроводжуватись видачею фіскального касового чека, оскільки це є запорукою уникнення придбання фальсифікату та збереження вашого здоров’я, а подекуди і життя.

Нагадуємо, що поскаржитись на можливі порушення при обігу підакцизних товарів ви можете за допомогою мобільного додатка “Legal ZrPlat”, який розроблений Податковою Донеччини та ефективно діє вже більше року. Завантажити цей безкоштовний додаток на свій гаджет можна засобами Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1). 

 

Підписатися на Facebook  

fb.com/TaxUkraine

www.facebook.com/tax.donetsk

Підписатися на Telegram-канал 

t.me/tax_gov_ua

Підписатися на YouTube 

youtube.com/TaxUkraine

youtube.com/c/ДПСуДонецькійобласті

 

Спілкуйтеся з Податковою службою дистанційно і безпечно за допомогою сервісу «InfoTAX» t.me/infoTAXbot 


 

#аудит, #перевірки, #ДПС_Донеччина

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді розглядають можливість реалізації проєкту «Дитячий безпечний простір»

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо провели зустріч із керівником гуманітарного центру ГМ  "Проліска" Донецької області Євгеном Ткачовим, під час якої обговорили питання щодо облаштування на базі укриттів дит

eye

38

Громада 1

30 квітня 2024 15:00

Від БО GEM 6000 родин з Покровської громади безоплатно отримали насіння

У рамках тісної співпраці з Global Empowerment Mission та Howard G. Buffett Foundation до Покровської ТГ надійшов черговий гуманітарний вантаж – посадковий матеріал для весняної посівної.

eye

36

Новини громад

30 квітня 2024 14:21

Знання - ключ до безпеки на роботі

Як показують результати аналізу нещасних випадків на робочих місцях, частою причиною травмування, включаючи випадки з летальним наслідком, є недостатнє або неналежне навчання з охорони праці.

eye

22

Новини громад

30 квітня 2024 14:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію