• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Проведення обласного конкурсу журналістських робіт

eye

612

25.05.2021 14:54

Анонси і оголошення

img

3 метою підвищення інформованості та обізнаності мешканців Донецької області стосовно реформи місцевого самоврядування i процесів децентралізації влади, конкретних прикладів розвитку територіальних громад, кращих практик місцевої і регіональної демократії, на підставі розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про проведення обласного конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Донецької області» від 20 квітня 2021 року № 333/5-21, облдержадміністрацією оголошено проведення у 2021 році обласного конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Донецької області (далі — Конкурс).

На Конкурс приймаються роботи викладені українською мовою та створені у 2021 році в наступних трьох номінаціях:
- «Краща онлайн-публікація»
- «Краща стаття»
- «Кращий відеоматеріал».

Для участі у Конкурсі необхідно заповнити онлайн-заявку за посиланням i додати до неї публікацію або відеозапис, які автор подає на Конкурс. Кожна робота подасться на Конкурс один раз i має бути оформлена окремою конкурсною онлайн-заявкою.
Дата завершення прийому заявок та робіт на участь у Конкурсі — 15 вересня 2021 року.

Для переможців в кожній номінації передбачено грошові винагороди.
Додаткову інформацію про Конкурс можна отримати на офіційному вебсайті облдержадміністрації за посиланням, або у контактної особи Осипенко Олени, головного спеціаліста відділу методологічного забезпечення управління впровадження рефор місцевого самоврядування департаменту економіки облдержадміністраціі, за телефоном 0509079183.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Оголошення про формування персоналного складу Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності

Покровська міська військова адміністрація Покровського району Донецької області проводить роботу щодо створення координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності.

eye

45

Новини громад

25 квітня 2024 09:22

Не провокуйте пожежі в природних екосистемах!

Шановні жителі громади! Покровська міська військова адміністрація закликає Вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки та не провокувати пожежі в природних екосистемах.

eye

15

Новини громад

24 квітня 2024 13:04

Інформування щодо участі у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених»

Міністерство у справах ветеранів України інформує про проведення Всеукраїнських змагань з відбору кандидатів до складу національної збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях «Ігри Нескорених 2025»

eye

35

Новини громад

18 квітня 2024 17:56

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію