• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мобільний додаток #Legal_ZrPlat доповнено новими функціями

eye

461

23.03.2021 14:48

Влада

img

Вже більше року на Донеччині працює мобільний додаток «Legal ZrPlat», розроблений за ініціативи в.о. начальника ГУ ДПС у Донецькій області Ірини Долозіної, який сприяє виявленню фактів порушень законодавства про працю та протидіє незаконному обігу підакцизної продукції. За цей час додаток завантажили більше тисячі користувачів, надійшло 197 скарг, з яких щодо порушення трудового законодавства – 192, щодо порушення законодавства у сфері підакцизних товарів – 5. За результатами проведеної роботи фахівцями Податкової Донеччини у минулому році офіційно працевлаштовані 84 працівника.  

Враховуючи суспільний попит, цей додаток було доповнено новою  вкладкою «Поскаржитись на невидачу чеків», що дозволить оперативно реагувати на випадки невидачі фіскального чеку. Як і з попередніми вкладками, тут можна викласти суть скарги, вказавши назву компанії і особисті дані, або поскаржитися анонімно. Але є і нова «фішка» – до  скарги можна додати фото виявленого порушення.   

Завантажити безкоштовний мобільний додаток «Legal ZrPlat» можна на телефон засобами Play Market (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.solidpack.legalzrplat) або App Store (https://apps.apple.com/us/app/legal-zrplat/id1490703512?ls=1). Всі отримані повідомлення будуть розглянуті з дотриманням вимог чинного законодавства та нормативних документів.

Податкова Донеччини акцентує увагу, що акцизний податок з роздрібної реалізації підакцизних товарів спрямовуються до місцевих бюджетів, тож, вимагаючи фіскальний чек при продажу такої продукції, свідомий покупець допомагає розвитку та добробуту своєї громади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

28

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

31

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

40

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію