• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровській громаді оновлюють пішохідні переходи

eye

1534

05.07.2021 17:23

RSS

img

Сьогодні стартували роботи з оновлення пішохідних переходів біля навчальних та дошкільних закладів Покровської територіальної громади

У мікрорайоні «Лазурний» біля НВК 1 сьогодні працівники КП «Покровськавто» Покровської міської ради наносять «зебру» — розмітку нерегульованого пішохідного переходу. Як зазначив директор комунального підприємства Сергій Свірщ, це перша розмітка з двадцяти запланованих, які найближчим часом будуть нанесені силами підприємства.

«Ми провели аналіз стану пішохідних переходів громади та запланували у найкоротший термін оновити розмітку в місті, а потім переходити до доріг приєднаних територій, які знаходяться на балансі Покровської ТГ, - повідомив Сергій Свірщ. - Наше підприємство вже закупило фарбу, все підготовлене для проведення робіт. Єдине, що може завадити вчасному виконанню плану - погодні умови, адже для нанесення розмітки потрібен сухий асфальт».

Начальниця відділу транспорту Покровської міської ради Юлія Остапчук розповіла, що спільно з КП «Покровськавто» відділом було заплановане, в першу чергу, нанесення пішохідної розмітки біля навчальних та дошкільних закладів.

«Ми розпочали сьогодні з розмітки біля НВК №1. З цього приводу було особисте звернення до секретаря міської ради Наталії Іваньо від старшої будинку мікрорайону. Сьогодні працівники зроблять тут дві розмітки, - каже Юлія Остапчук. - Після того, як ми закінчимо роботи біля дитячих садочків та шкіл, почнемо наносити розмітку у частинах міста, де працює громадський транспорт».

Крім того, біля НВК №1 тривалий час дуже незручно і для пішоходів, і для водіїв був розташований майданчик для сміттєвих баків. Контейнери знаходилися у так званому «трикутнику видимості», що несло небезпеку для учасників дорожнього руху. Як розповів начальник житлово-комунального відділу Дмитро Візенков, було прийнято рішення про перенесення стоянки для сміттєвих контейнерів у менш прохідне місце, подалі від переходу для пішоходів.

Заступник міського голови Анатолій Зінченко розповів, що виконання дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків та облаштування зупинок громадського транспорту покладене на КП «Покровськавто».

«Це підприємство створене, насамперед, для економії бюджетних коштів, адже все, що виконане своїми силами обійдеться громаді в рази дешевше, - підкреслив Анатолій Зінченко. - В першу чергу ми будемо закривати заявки мешканців та виконувати нагальні потреби громади. А друге пріоритетне завдання - до першого вересня підготувати переходи біля шкіл, дитячих садочків та медичних установ по всій громади».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровській громаді визначили стипендіатів

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Маргарити Ідрісової 24 квітня відбулося засідання, під час якого серед обдарованих дітей та молоді визначали кандидатів на отримання стипендій.

eye

20

Громада 1

24 квітня 2024 20:00

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

63

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію