• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Налагодження партнерства: керівники Покровської громади проводять зустрічі з аграріями

eye

602

05.07.2021 15:11

Новини громад

img

За участю заступника Покровського міського голови Анатолія Зінченка, начальника відділу промисловості та АПК Євгена Ієвлєва та старост у громаді відбуваються зустрічі з представниками сільськогосподарських підприємств.

Виїзні наради з представниками агропромислового комплексу вже відбулись у чотирьох старостинських округах – Лисівському, Срібненському, Піщаному та Першотравневому. Попереду – спілкування з представниками фермерських господарств ще трьох сіл.

За словами заступника Покровського міського голови Анатолія Зінченка, метою таких зустрічей є знайомство з сільхозвиробниками, їх діяльністю та проблемними питаннями, які виникають під час роботи.

«Сільське господарство є дуже перспективною галуззю, але у той же час і складною, - зауважив Анатолій Зінченко. – Місяць тому у Покровській міськраді було створено відділ промисловості та АПК. Щоб допомогти нашим фермерам, треба не з чуток, а на місцях вивчати їх проблеми та разом шукати шляхи їх вирішення. Чим ми і займаємось наразі».

Під час спільних зустрічей представники фермерських господарств озвучують безліч питань, серед яких стан лісосмуг, сільських доріг,  пересування ними вантажного транспорту, благоустрою сільських територій та оформлення земельних ділянок.

Так, під час зустрічі у селі Перше Травня директор ТОВ «Агрозахист» Олексій Бурак звернувся з проханням посприяти у вирішенні проблемних питань стосовно оренди землі, які виникли через юридичні колізії у зв’язку з децентралізацією.

У свою чергу заступник Покровського міського голови закликав представників АПК бути соціально-відповідальними, не ухилятися від сплати податків та об’єднувати зусилля заради розвитку Покровської громади.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

БФ «Янголи спасіння» забезпечують наборами гігієни сім’ї з дітьми Покровської ТГ

Благодійний фонд «Янголи спасіння» за підтримки Агенства ООН у справах біженців (УВКБ ООН) та у співпраці з Покровською МВА організували видачу гігієнічних наборів для сімей з дітьми до 14 років у старостинських округах Покровської громади.

eye

43

Громада 1

16 травня 2024 16:00

Мирова угода як альтернатива судовому рішенню: Особливості укладення та забезпечення

Якщо до подачі позовної заяви не вдалося домовиться з відповідачем – не біда, такий шанс буде ще в залі суду.

eye

30

Новини громад

16 травня 2024 15:17

«Вишиваю волю, вишиваю долю»: в Покровську працівники культури долучились до обласної акції до Дня вишиванки

Донецька ОДА ініціювала акцію «Вишиваю волю, вишиваю долю», в рамках якої мешканці регіону вишивають спеціально розробленими обласними працівниками культури символами орнаменти та закодовані слова Воля, Доля і Донеччина.

eye

82

Новини громад

16 травня 2024 14:24

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію