• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровську відкрили Центр соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства

eye

606

02.07.2021 17:23

Новини громад

img

Цей проєкт був втілений міською радою спільно з Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні та Фондом ООН у галузі народонаселення (UNFPA) у рамках  реалізації програми ООН з відновлення і розбудови миру «Міста, вільні від домашнього насильства».

На відкриття Центру зібралися міський голова Покровська Руслан Требушкін, заступниця голови ОДА Юлія Костюніна, спеціаліст з мобілізації громад програм розвитку ООН Михайло Карелін, старший регіональний координатор Фонду ООН у галузі народонаселення та інші поважні гості.

Центр допомоги жертвам домашнього насилля стане безпечним прихистком для осіб, що зазнали насильства. Тут працюватимуть чотири фахівці із соціальної роботи та один психолог. Перебувати у закладі постраждалі зможуть до 10 днів. За цей термін буде надана комплексна соціально-психологічна та первинна правова допомога.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровського району

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

1

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

7

Громада 1

29 березня 2024 12:04

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 11:37

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію