• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ВІДЕО. У Покровську відкрили кисневу станцію

eye

961

01.07.2021 17:25

RSS

img

Пандемія показала, що сьогодні головний пріоритет для місцевої влади та соціально відповідального бізнесу - це охорона здоров'я. Об’єднавши зусилля вони робить все, щоб створити медикам гідні умови для роботи, а пацієнтам - комфортний клімат для одужання.

Величезний крок, який дозволить досягти цієї мети - запуск кисневої станції, який став можливим завдяки спільному проєкту Покровської міської ради та компанії «Метінвест». Загальна вартість проєкту - 8 мільйонів гривень. 4 мільйони і своїх кваліфікованих фахівців надала компанія «Метінвест». Друга половина суми - виділена з місцевого бюджету Покровська. 

Сьогодні за участю директора департаменту з регіонального розвитку компанії «Метінвест» Олександра Вишнякова, міського голови Руслана Требушкіна, його заступників Маргарити Ідрісової та Костянтина Мілютіна відбулося відкриття кріогенної станції, яка дозволить безперебійно забезпечувати лікарняне містечко киснем та допоможе врятувати не одне життя. Цей проект - приклад того, наскільки важливі зараз чітка та узгоджена співпраця великого бізнесу і місцевої влади.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію