• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Тривають роботи із заміни вікон у будинках Родинського

eye

544

01.07.2021 16:48

RSS

img

Металопластикові вікна, котрі встановлюють у Родинському за підтримки Покровської міської ради, допоможуть мешканцям суттєво економити на оплаті комунальних послуг, а також нададуть естетичний вигляд будинкам.

Житловому фонду Родинського майже пів віку, і заміна дерев’яних вікон не проводилась з моменту будівництва. Зношеність рам призводить до збільшення витрат на утримання будинку в належному стані та опалення. Тому Покровська міська рада продовжує фінансувати заміну вікон у під'їздах на металопластикові.

За словами начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова роботи вже на завершальному етапі.

«За тиждень ми плануємо закінчити заплановану заміну вікон. В цьому році ми проводимо такі роботи у 34 будинках Родинського, - зазначив Дмитро Візенков. - Вікна закуплені якісні. Всі процедури пройшли систему «Prozorro», а це означає, що виграли підрядники, які запропонували найменшу ціну. У виборі будматеріалів ми також прислухалися до думки людей, в будинки яких ці вікна планувалося ставити, та до думки старости міста Родинське, яка особисто контролює процес та постійно спілкується з мешканцями будинків».

Люди дуже вдячні за таку підтримку.

«Роботи проводяться швидко та якісно. Хлопці - молодці. Залишилися оздоблювальні роботи і в наших під'їздах буде порядок», - каже Юрій Анатолійович, що проживає у будинку на вул. Мира.

«В наших під’їздах тепер нові сучасні вікна. Взимку збережуть тепло, а влітку ми можемо відкривати їх на провітрювання» - каже Наталія Привалова, що проживає по вул. Шахтарської Слави, де також проведена заміна вікон.

Староста Катерина Андрійченко розповідає, що заміна вікон у будинках міста Родинське – дуже важлива справа.

«Ми звернулися до депутатів Покровської міської ради, аби отримати фінансову підтримку. Кошти були виділені, і ми продовжили активні роботи. Зі 154 будинків міста залишилося всього 6, в яких заміна вікон ще не відбулась, але ми не залишимо їх в такому стані. Ми й надалі будемо працювати над тим, щоб у всіх будинках міста було тепло та комфортно».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Сьогодні своє родинне свято відзначив Піщанський старостинський округ

1 липня день Піщанського старостинського округу, яке має свою давню історію. Тут традиції та звичаї предків передаються з покоління в покоління.

eye

37

Громада 1

01 липня 2024 19:30

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

35

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

50

Громада 1

01 липня 2024 13:55

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію