• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Продовжується ремонт найбільш аварійної ділянки вулиці Привольної

eye

617

24.06.2021 18:22

Новини громад

img

У Покровську тривають ремонтні роботи на вулиці Привольна, де планують замінити 930 квадратних метрів асфальтового покриття. Вже виконаний перший етап асфальтування верхньої частини вулиці, наразі тривають підготовчі роботи з укріплення дорожнього покриття у районі «балки».

За словами заступника Покровського міського голови Сергія Федорова, ця частина дороги постійно просідає, що призводить до аварійних ситуацій.  

Щоб з’ясувати, у чому причина виникнення ям та тріщин, перед тим як приступити до асфальтування, було проведено комісійне обстеження ґрунту.

«Коли фахівці відкрили ділянку дороги біля «балки», виявили м’які ґрунти та наткнулися на шар паленої породи. Саме через це дорога «плавала». Ми визначили додаткові витрати, сума яких склала 100 тисяч гривень. Будемо укріплювати ґрунт та міняти трубопровід, який проходить через цю ділянку», - розповів Сергій Федоров.

Щоб зробити дорожнє полотно більш міцним, тут буде укладено шар глини та щебня. І лише після виконання усіх підготовчих робіт проводитиметься асфальтування.

«Дорога по вулиці Привольна побудована вже давно і не передбачала проїзд великогабаритного транспорту. Від постійного навантаження асфальтне покриття руйнувалось. Додало клопоту також внутрішня водопровідна мережа, яка теж потребувала ремонту. Через проведення робіт із заміни комунікацій, рух вулицею обмежено», - зазначив в.о. начальника житлово-комунального відділу Покровської міської ради Артем Колосов.

Нагадаємо, по вулиці Привольна буде замінено 930 квадратних метрів асфальтового покриття. Для цього із міського бюджету було виділено 3,2 мільйони гривень.

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

36

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

104

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію