• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровські комунальники борються з наслідками негоди

eye

695

18.06.2021 15:02

RSS

img

Щодня до контактного центру Покровської міської ради надходять сотні звернень щодо наслідків негоди. Стосуються вони пошкоджень покрівель, ліній електромереж, затікань у міжпанельні шви та затоплень.

За словами заступника Покровського міського голови Сергія Федорова, протягом усього тижня комунальні підприємства міста працювали в екстреному режимі.

«Для ліквідації наслідків негоди було створено 3 аварійні бригади, одна з яких цілодобово реагує на звернення громадян. Задіяно 4 одиниці спецтехніки, за допомогою якої працівники Управління міського господарства розчищають дороги, прибирають дерева, які були пошкоджені під час негоди, відкачують воду у підвалах багатоквартирних будинків, а також відновлюють мережі вуличного освітлення», - розказав Сергій Федоров.

До усунення аварійних ситуацій долучились працівники КП «Покровськводоканал» та КК «Комфорт».

«Рясні дощі та сильний вітер накоїли лиха у багатьох багатоквартирних будинках. У екстреному порядку ліквідовували затікання та пошкодження покрівель. Готуємось до виконання поточних ремонтів на 30 об’єктах. Мова йде про будинки, які мають позитивний фінансовий баланс», - зауважила в.о. директора КК «Комфорт» Олена Юзіпович.

На виконання ремонту покрівель за адресами, де існує заборгованість, Покровська міська рада виділила 200 тисяч гривень. За ці кошти будуть придбані 80 відер праймеру та 255 рулонів руберойду.

Від значних опадів постраждали також населені пункти приєднаних територій.

У Лисівці затоплені подвір‘я, підвали, будинки. Потоки води з сільськогосподарських угідь перетворили дороги на ріки. У селі Зелене стихія зруйнувала міст.

Щоб допомогти людям пережити природне лихо та врятувати своє майно, до села комунальники привезли 16 тонн піску. Аби перекрити доступ дощовим рікам, цей пісок розфасували у мішки та роздали жителям. Біля своїх дворів місцеві мешканці будують барикади.

«Продовжуємо працювати в аварійному режимі та усувати наслідки негоди. Завдяки спільним діям нам вдається оперативно реагувати на всі виклики від погоди», - зазначив заступник Покровського міського голови Сергій Федоров.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

30

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

34

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію