• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Покровчан запрошують взяти опіку над дітьми

eye

719

18.06.2021 12:40

RSS

img

На засіданні виконкому на цьому тижні до жителів Покровської громади звернулася начальниця служби у справах дітей Наталія Гергуленко.

На сьогодні у службі є потреба у влаштуванні 14 дітей, позбавлених батьківського піклування. В Україні з 2017 року проводиться реформування системи інституційного догляду та виховання дітей. І якщо раніше були тільки деякі реформені впровадження, то зараз закриваються інтернати, і ці діти потребують влаштування у сім’ї.

До кінця року заплановано створити ще один будинок сімейного типу, але це лише частково вирішить проблему, і керівництво служби по справам дітей звертається до жителів Покровської громади.

«Шановні покровчани! Дитину можна виносити в серці. Якщо ви відчуваєте в собі батьківський потенціал, якщо ви зможете надати дитині головне: домівку, батьківську турботу та любов - звертайтеся до Служби у справах дітей. Держава допомагає гідно утримувати дитину, а спеціалісти служби гарантують всіляку допомогу» - сказала Наталія Гергуленко.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Учні музичної школи імені Леонтовича - володарі гран-прі міжнародного конкурсу юних талантів

22-26 червня в м.Пінето (Італія) відбувся Міжнародний фестиваль юних талантів "The Future of Nation's", участь в якому взяли і вихованці покровської музичної школи імені Леонтовича.

eye

10

Громада 1

01 липня 2024 16:30

З робочим візитом до Покровської громади завітала віцепрем'єр-міністр — міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук

Разом з віцепрем'єр-міністеркою України — міністеркою з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Іриною Верещук, керівниками Покровської районної та міської військових адміністрацій відвідали шелтер для евакуйованих осіб.

eye

16

Громада 1

01 липня 2024 13:55

Представники товариства Червоного Хреста України видали гуманітарні набори постраждалим від обстрілу

Днями Покровська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України спільно з інспекторами Координаційного комітету самоорганізації населення видали 64 гігієнічні набори для мешканців, які постраждали внаслідок ворожого обстрілу Покровська

eye

13

Громада 1

01 липня 2024 10:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію