• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На залучення учнівської молоді до виконання громадських робіт виділено понад двісті тисяч гривень

eye

1090

17.06.2021 15:18

RSS

img

З 1 липня у Покровську 70 представників учнівської та студентської молоді будуть залучені до громадських робіт. На оплату їх праці виділено понад 200 тисяч гривень бюджетних коштів. Відповідне рішення було прийняте сьогодні під час засідання виконкому.

За словами виконуючого обов’язки начальника Управління сім’ї, молоді та спорту Покровської міськради Віталія Щербинки, програма реалізується з метою поліпшення матеріального становища, а також забезпечення зайнятості неповнолітніх під час канікул та у вільний від навчання час.

«Цьогоріч бажання попрацювати під час літніх канікул виявили 70 юних покровчан. Вони будуть тимчасово працевлаштовані строком на 1 місяць із занесенням запису у трудову книжку», - розповів Віталій Щербинка.

Підлітки виконуватимуть роботи з благоустрою міських парків, спортивних майданчиків та в інших локаціях міста. Тимчасові робочі місця надасть Управління сім’ї, молоді та спорту, а також КП «Багатогалузеве комунальне підприємство».

На оплату виконання громадських робіт з міського бюджету виділено понад 200 тисяч гривень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення Покровського району

28 березня у форматі відеоконференції відбулося засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Покровській районній військовій адміністрації. У засіданні взяла участь заступниця начальника Покровської МВА Наталія Іваньо.

eye

1

Громада 1

29 березня 2024 12:30

Покращення інфраструктури після зими: у Покровську триває підсипка доріг доменним шлаком

З першого дня весни у Покровській громаді розпочалися активні заходи з поліпшення дорожнього покриття у місті, спрямовані на покращення можливості пересування.

eye

7

Громада 1

29 березня 2024 12:04

Визначення потреб мешканців громади: старост зібрали на чергову нараду

Під головуванням начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач відбулась робоча нарада зі старостами Покровської громади.

eye

8

Громада 1

29 березня 2024 11:37

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію