• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутатські ініціативи. Сергій Моісеєнко зустрівся з мешканцями вулиці Пирогова

eye

1872

13.06.2021 20:30

Новини громад

img

Минулого тижня депутат Покровської міської ради від партії «Порядок» Сергій Моісеєнко разом із представниками відділу транспорту та житлово-комунального відділу взяв участь у зустрічі з мешканцями вулиці Пирогова. Люди озвучили кілька наболілих питань, головне з яких – безпека на дорозі.

Люди, що мешкають на Пирогова та прилеглих вулицях неодноразово порушували питання безпечного пересування дорогою. У їхньому районі розташована станція швидкої допомоги, управління поліції, неподалік – центральний ринок, тому тут завжди їздить багато транспорту і мешканці нарікають, що ходити вузькою вулицею небезпечно.

Сергій Моісеєнко зазначає: ця територія не закріплена за ним, як за депутатом, однак люди звернулися – тому відмовити він не міг. Разом з начальницею відділу транспорту міської ради Юлією Остапчук, представниками житлово-комунального відділі, муніципальної служби правопорядку та комітету самоорганізації населення він зустрівся з людьми, щоб обговорити шляхи вирішення їх проблеми.

Перед зустріччю профільні фахівці вже пропрацювали окремі питання. Наприклад, частина мешканців хотіла, щоб по вулиці був організований односторонній рух транспорту. На їхню думку, це б зменшило потік автомобілів і убезпечило пішоходів. Однак представники відділу транспорту повідомили, що, за інформацією батальйону патрульної поліції, зробити тут односторонній рух не можливо: на вулиці знаходиться станція швидкої допомоги, а паралельної дороги, куди можна було б перенаправити транспорт, немає.

Далі говорили про необхідність зробити вздовж дороги тротуар. Проте й тут виникли труднощі. Вулиця Пирогова дійсно вузька, а окремі мешканці вже зробили забудову на прилеглій до домоволодіння території. Тому депутат акцентував увагу місцевого активу: якщо буде обраний варіант з прокладанням тротуару, необхідно узгодити його з усіма жителями, які організували клумби чи прибудови на території, де має бути прохід для пішоходів.

Багато людей нарікали на тому, що пожвавлений рух транспорту на вулиці через те, що дорога веде до базару. І навіть хотіли перекрити її шлагбаумом, щоб проїзд був «тільки для своїх». Однак представники відділу транспорту та муніципальної поліції пояснили, що таке самовільне обмеження руху не законне. Разом з тим учасники зустрічі домовилися звернутися до адміністрації ринку, щоб та розглянула можливість зробити кілька заїздів, аби розвантажити рух на цій вулиці.

Підбиваючи підсумки зустрічі Сергій Моісеєнко зазначив, що за кілька тижнів житлово-комунальний відділ зробить розрахунок – скільки коштів потрібно, аби прокласти тротуар. Після цього депутат буде звертатися до бюджетної комісії та разом з іншими обранцями визначати, чи є можливість зробити його цього року, чи поставити у план наступного.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Юридичні консультації в Покровську: допомога та підтримка для мешканців

З початку повномасштабної війни юристи БФ «Право на захист» проводять безоплатні консультації населенню Покровська та допомагають вирішити велику кількість юридичних питань.

eye

27

Громада 1

26 квітня 2024 16:45

Підтримка покровчан у Закарпатті: представник Покровської МВА завітав до вихованців «Милосердя»

Уже майже місяць минув з моменту, коли ЦКРОІ «Милосердя» був релокований до села Нересниця Тячівського району Закарпатської області. Велику роль у цьому відіграли представники як державних органів влади, так і місцевого рівнів, які приклали багато зусиль

eye

29

Громада 1

26 квітня 2024 15:30

Зустріч із благодійниками: обговорення нагальних питань та організації гуманітарної допомоги

Начальник Покровської МВА Сергій Добряк разом зі своєю заступницею Наталією Іваньо зустрілися з представниками благодійного фонду «Lukraine», серед яких був і його директор Кім Ченбау, щоб обговорити подальшу співпрацю у вирішенні гуманітарних питань.

eye

33

Громада 1

26 квітня 2024 14:05

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію