• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

ФОТОЗВІТ. Свято дитинства у Покровській громаді

eye

1286

11.06.2021 12:34

Новини громад

img

Яскраві посмішки, справжні емоції і море радості. 10 червня відразу на трьох локаціях була організована концертно-розважальна програма до Дня захисту дітей.

Цікаві майстер-класи, яскраві фотозони, спортивні змагання, виступи юних артистів, лялки-велетні, сюрпризи, подарунки, солодощі чекали на малечу у парку «Ювілейний», парку селища динасового заводу та міському парку Родинського.

Діти із задоволенням брали участь у різноманітних творчих та спортивних конкурсах, за що отримували подарунки та солодощі.

Кожен бажаючий міг власноруч виготовити цікаву поробку, завітавши до яскравих наметів з майстер-класами та сфотографуватися з героями улюблених мультиків.

У Покровську головне дійство розгорнулося біля сценічного майданчика, де свої таланти демонстрували юні учасники творчих колективів громади.

Вітали дітвору зі святом дитинства Покровський міський голова Руслан Требушкін та заступниця міського голови Маргарита Ідрісова.

«До організації святкування долучилися колективи закладів культури, освіти та спорту. Усі вони ретельно готувались, щоб дітям було цікаво проводити своє дозвілля. Також ми залучили меценатів, за допомогою яких кожен учасник свята отримав безкоштовне морозиво», - зазначила Маргарита Ідрісова.

Юних мешканців та їхніх батьків привітав зі святом фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук. Рок-музикант прибув в Покровськ в рамках волонтерського велотуру по всій Україні «Незалежний», спрямованого на популяризацію здорового способу життя.

Відомі хіти гурту «Скай» музикант виконував разом з дітьми, які гостинно зустріли зіркового гостя.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Понад 600 осіб евакуйовано за 2 місяці: благодійники дають шанс на безпечне життя

З серпня поточного року, коли ворог підійшов впритул до околиць Покровської ТГ, значно зросли ворожі обстріли з різних видів озброєння, збільшилися людські жертви та руйнування.

eye

64

Громада 1

22 жовтня 2024 12:30

Делегація з Покровської ТГ взяла участь у саміті «Громади в дії» у м. Дніпро

Представники Покровської громади долучилася до саміту «Громади в дії», який відбувся в місті Дніпро. Цей захід є продовженням ініціативи «Зцілення громад», метою якої є відновлення та розвиток місцевих спільнот через підвищення їхньої самостійності.

eye

74

Громада 1

22 жовтня 2024 11:10

БО "GEM" допомагає мешканцям з Покровської громади

Продовжуючи активну співпрацю з міжнародними партнерами, Покровська громада систематично отримує допомогу через Гуманітарний штаб, що функціонує при Покровській МВА.

eye

39

Громада 1

22 жовтня 2024 10:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію