• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Депутати опрацювали низку питань житлово-комунальної сфери

eye

1382

10.06.2021 16:21

Новини громад

img

На цьому тижні депутати Покровської міської ради працюють у комісіях, ретельно вивчають питання, внесені до порядку денного чергової сесії.

Під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста, яка пройшла за участю секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо, депутати розглянули близько 10 питань. Майже усі вони стосувались роботи комунальних підприємств міста.

Члени комісії заслухали доповідь директора КП «Покровськтепломережа» Максима Батенка щодо затвердження Статуту підприємства у новій редакції, начальник КП «Управління міського господарства» Олексій Назаров проінформував присутніх про передачу основних засобів на баланс КП «Багатогалузеве комунальне підприємство».

Важливе питання, внесене до порядку денного сесії, - передача Донецькій обласній державній адміністрації повноважень щодо визначення замовника виконання робіт з ремонту дороги по вулиці Захисників України.

Окрім цього депутати розглянули програму фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у Покровській громаді. За словами начальника житлово-комунального відділу Дмитра Візенкова, сьогодні лише у 16% багатоквартирних будинків громади створено ОСББ.

«Реалізація проєкту щодо створення ОСББ розрахована на півтора роки. До кінця 2021-го плануємо створити близько 50 об’єднань», - зауважив Дмитро Візенков.

В цілому ж, за словами секретаря міської ради Наталії Іваньо, засідання комісії з питань житлово-комунального господарства пройшло результативно: всі питання детально пропрацьовані, на запитання депутатів доповідачі надали обґрунтовані відповіді.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Подарунок від Німеччини: Покровську передали пожежний автомобіль

Для допомоги в ліквідації наслідків обстрілів, гасіння пожеж та рятування мирного населення Покровськ отримав від громадської організації «Петро і Мазепа» у співпраці з німецько-українським фондом «Рейн-Некар» пожежну машину.

eye

37

Громада 1

19 квітня 2024 13:35

За підтримки соціального бізнесу в Покровській КЛІЛ відкрили оновлене реабілітаційне відділення

Через збільшення кількості інсультних та інфарктних пацієнтів, а також людей, які потребують якісної реабілітації після переломів і складних травм, у клінічній лікарні інтенсивного лікування «осучаснили» реабілітаційне відділення.

eye

112

Новини громад

19 квітня 2024 12:55

Ліквідація наслідків обстрілу: комунальники працюють над відновленням житла покровчан

Учора, 18 квітня, місто Покровськ знову стало об’єктом ворожої атаки, яка принесла руйнування та збитки. Загалом, пошкоджено 17 багатоквартирних будинків та 22 приватних домогосподарства.

eye

30

Громада 1

19 квітня 2024 12:15

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію