• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

У Покровську обговорили заходи цивільної безпеки

eye

724

10.06.2021 12:25

Новини громад

img

10 червня за участю заступника Покровського міського голови Миколи Шабельника відбулась робоча зустріч з представниками Донецької облдержадміністрації, ДСНС та  керівниками громад щодо створення органів цивільного захисту, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків.

За участю керівників усіх адміністративних одиниць, які увійшли до Покровського району, присутні обговорили основні заходи цивільного захисту та їх реалізацію, можливість евакуації населення у безпечні райони, інформування місцевих мешканців про загрозу і виникнення надзвичайних ситуацій, створення пожежно-рятувальних підрозділів та інші питання  мобілізаційної та оборонної роботи.

За словами начальника відділу планування заходів цивільного захисту, реагування на надзвичайні ситуації та підготовки у сфері цивільного захисту Донецької облдержадміністрації Сергія Гончарова, на території Донецької області присутні усі види небезпек, як техногенного, так і природного характеру. Тож керівники громад та цивільне населення мають бути готовими до будь-яких подій

Нагадаємо, за дорученням Миколи Шабельника наразі у Покровську ведеться робота щодо створення та облаштування найпростіших укриттів та інших захисних споруд.

 

 

                                                                                  

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

52

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

24

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

38

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію