• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

На дитячі майданчики Покровська та Родинського продовжують завозити пісок

eye

686

09.06.2021 12:35

Новини громад

img

Щоб малюкам було цікавіше гратися на свіжому повітрі, перед початком літа на дитячі майданчики Покровської громади почали завозити пісок. Роботи виконують співробітники КП «Багатогалузеве комунальне підприємство» спільно з комітетом самоорганізації населення.

Заповнювати пісочниці почали ще наприкінці травня. За цей час на майданчики Покровська та Родинського завезли понад 500 тонн піску.

Вчора ще на піском поповнились ще 17 майданчиків. Були охоплені вулиці Удачна, Захисників України, Перемоги, Солов'яненка, Таврійська, Ломоносова, Февральська, Перше Травня, Братів Климових, Івана Франка, Севастопольська, Табурна, Сорокіна, Партизанська, Леоніда Бикова, та Зої Космодем'янської.  

З початку сезону було оновлено 170 пісочниць, контролюють хід виконання робіт інспектори комітету самоорганізації населення.

 

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

48

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

87

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

27

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію