• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Мешканці центру Покровська – з безперебійним водопостачанням

eye

660

08.06.2021 14:48

Новини громад

img

З 31 травня в тестовому режимі працює підвищувальна насосна станція на вулиці Колосова, побудована для налагодження водопостачання в центральній частині міста. 

«Насосна станція працює цілодобово. Всі жителі центральної частини Покровська, а саме 66 багатоповерхових будинків плюс приватний сектор, отримують послугу водопостачання в повному обсязі, - говорить керівник КП «Покровськводоканал» Сергій Коваль.

До запуску насосної станції Контактний центр отримав понад 200 звернень від мешканців із скаргою на перебої з водопостачанням. На сьогодні всі заявки закриті. «Ми спілкувалися з жителями, моніторили ситуацію на 4-5 поверхах багатоквартирних будинків - скарг немає», - говорить керівник підприємства. Підтверджують його слова і самі жителі центральної частини Покровська.

«Раніше був дуже слабкий напір. Доводилося увесь час набрати відра, у нашому віці - це нелегко. Зараз живемо як люди. Це просто чудо», - говорить місцева мешканка Луіза Олександрівна.

«Навіть колонка раніше не вмикалась, абсолютно. Тепер автоматика спрацьовує, напір води прекрасний. Ми дуже задоволені», - зазначає Любов Миколаївна.

Постійно на зв’язку з людьми і представники самоорганізації населення. Як повідомила інспекторка Наталія Нестеренко, вони увесь час спілкувалися з місцевими мешканцями, цікавилися якістю водопостачання – за останній тиждень жодних нарікань не було.  

За словами Сергія Коваля, згідно з регламентом, насосна станція пропрацює в тестовому режимі до кінця цього тижня, після чого буде йти мова про офіційне відкриття. 

Як зазначив керівник водоканалу, в даний час Покровськ не обмежений в подачі води з боку компанії «Вода Донбасу». Але якщо в червні минулого року місто споживав близько 19,5 тисячі кубометрів води на добу, то зараз - від 15,5 до 16 тисяч кубів. Це пов’язано з роботою підприємства, направленою на зменшення втрат води. Сергій Коваль зазначив: за п’ять місяців минулого року середній обсяг втрат становив 58,5%, в цьому році за такий же період - 44,2%.

Наступного року у Покровську розглядається можливість установки ще двох підвищувальних насосних станцій - в районі вулиці Братів Климових та на вулиці Залізнична.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

У Покровську відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги

Під головуванням керівника гуманітарного штабу Дмитра Єрмоловича та за участю заступниці начальника Покровської МВА Наталії Іваньо в онлайн-форматі відбулось засідання комісії з розподілу гуманітарної допомоги, яка надійшла до Покровської громади.

eye

46

Громада 1

28 березня 2024 17:30

Зі світлом ще 20 населених пунктів: ДТЕК Донецькі електромережі продовжує відновлення мереж

За 27 березня фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло жителям 20 населених пунктів Донеччини.

eye

20

Новини громад

28 березня 2024 16:50

Робимо дороги проїзними: у Покровській громаді почали планову відсипку доріг

Зимовий період у Покровській громаді виявився сприятливим для активного накопичення резервів, а саме матеріалу для подальшої роботи з підсипки доріг в межах громади. Це стало можливо завдяки соціальному партнерству керівників Покровської МВА і бізнесу.

eye

34

Громада 1

28 березня 2024 16:30

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію