• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Діти Покровської громади вирушили на оздоровлення

eye

613

07.06.2021 15:06

Новини громад

img

За підтримки Покровської міської ради та Донецької облдержадміністрації діти пільгових категорій з Покровська вирушили на оздоровлення до літнього табору.

4 червня маленькі покровчани вирушили в дитячий оздоровчий табір «Брусіно». За словами начальниці управління соціального захисту населення Покровської міськради Ірини Бонзюх, в УСЗН в черзі на літнє оздоровлення - діти 19 пільгових категорій 6-16 років, в тому числі діти учасників бойових дій, з інвалідністю, переселенці, діти-сироти та ті, які знаходяться під опікою.

«На оздоровлення дітей пільгових категорій з місцевого бюджету Покровська виділено 900 тисяч гривень та 613 тисяч гривень з обласного бюджету. Перша група поїхала в оздоровчий табір «Брусіно». Путівки були обрані за бажанням батьків. Охочих оздоровитися доволі багато», - говорить Ірина Бонзюх.

За словами начальниці управління соціального захисту населення, діти пільгових категорій оздоровлюються безкоштовно. А ті, хто не має пільгового статусу, можуть поїхати на відпочинок за умови батьківської доплати при наявності вільних місць. Для цього потрібно подати заявку до УСЗН.

Вчора, 6 червня, друга група дітей вирушила в оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини».

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Стан справ у громаді обговорили під час спільної наради керівники Покровської МВА

Сьогодні, 24 квітня, начальник Покровської МВА Сергій Добряк провів нараду із заступниками, темами для обговорення на якій стали: безпекова ситуація в громаді, робота соціальних і комунальних установ міста.

eye

50

Новини громад

24 квітня 2024 15:00

У Покровській громаді створено відокремлений підрозділ ГО "Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"

Відбулося перше засідання установчих зборів Покровського відокремленого підрозділу Донецької області ГО «Всеукраїнський громадський дитячий рух "Школа безпеки"», який є добровільною громадською дитячою організацією.

eye

16

Новини громад

24 квітня 2024 13:30

Мобільний центр зайнятості наближає соціальні послуги до мешканців громади

23 квітня фахівці Покровського міського центру зайнятості провели виїзний захід для жителів Шевченківського старостинського округу.

eye

23

Новини громад

24 квітня 2024 13:10

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію