• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Комунальники працюють над усуненням наслідків негоди

eye

645

04.06.2021 13:50

Новини громад

img

2 червня злива наробила в Покровську багато шкоди. До контактного центру надійшло 97 звернень щодо усунення затікання покрівлі від мешканців 92 багатоквартирних будинків.

В першу чергу постало питання щодо балансу будинків, який формується за рахунок квартплати, та графіків проведення ремонтних робіт. У 10 з них - ремонт покрівлі запланований на цей рік, 41 житловий будинок має позитивний баланс, але заплановані інші ремонтні роботи, 46 - мають негативний баланс.

«З наступного тижня ми будемо проводити зустрічі з мешканцями будинків, які не мають боргу, щоб обговорити розподіл коштів на ремонт покрівлі. Що стосується будинків з негативним балансом - готується доповідна записка з розрахунком вартості ремонтних робіт», - повідомила Олена Юзипович.

Секретар міської ради Наталія Іваньо наголосила на тому, що потрібно приділити більше уваги будинкам, мешканці яких мають заборгованість.

«Якщо так склалося, що будинок має негативний баланс, треба активізувати проведення зустрічей з мешканцями та роз’яснювати, що без погашення боргу та сумлінної сплати квартирної плати виконати необхідні ремонтні роботи не можливо, - сказала Наталія Іваньо. - Також маємо надію, що скоро почнеться робота в рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна», який передбачає підтримку ОСББ».

За словами заступника Покровського міського голови Сергія Федорова, вчора, щойно дозволили погодні умови, фахівці КК «Комфорт» та управителі житлового фонду м. Покровськ виконали роботи з тимчасового усунення протікань покрівлі на 26 будинках.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Механізми стягнення заборгованостей працюють, незважаючи на військовий стан: у Покровській МВА засідала профільна робоча група

Під головуванням заступниці начальника Покровської міської військової адміністрації Наталії Іваньо відбулось чергове засідання робочої групи з підвищення рівня оплати праці, додержання законодавства про працю, забезпечення податкових та бюджетних надходже

eye

13

Громада 1

25 квітня 2024 18:02

Благоустрій та озеленення: мешканці Покровської громади долучаються до спільних суботників

Весна - саме та пора року, коли усі активно наводять лад на власних подвір'ях, упорядковують пам’ятні знаки та місця відпочинку.

eye

23

Новини громад

25 квітня 2024 13:42

Керівник військової адміністрації Сергій Добряк зустрівся з мешканцями громади під час особистого прийому

Сьогодні мешканці Покровська мали змогу особисто звернутися з наболілими питаннями до начальника Покровської МВА Сергія Добряка. На прийомі також були присутні заступники очільника громади, керівники структурних підрозділів та організацій міста.

eye

32

Новини громад

25 квітня 2024 12:23

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію