• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Визначені переможці конкурсу проєктів «Моє місто» – 2021

eye

880

04.06.2021 15:06

RSS

img

Сьогодні у Палаці культури шахтоуправління «Покровське» підбили підсумки конкурсу соціальних проєктів «Моє місто». Вже третій рік жителі Покровської громади беруть участь у благоустрої та розвитку своїх населених пунктів за ініціативи ГО «Покровська платформа спільних дій» та фінансової підтримки компанії «Донецьксталь». 

Переможці обиралися шляхом народного голосування та оцінювалися експертною комісією - організаторами конкурсу та представниками органів місцевого самоврядування. Проєкти оцінювались за наступними критеріями: важливість проблеми для громади, бюджетна ефективність проєкту та інноваційність. 

За результатами оцінювання переможцями стали 28 проєктів трьох територіальних громад: Покровської, Мирноградської та Удачненської. Всього в конкурсі взяли участь 123 різноманітні ініціативи. У Покровській громаді буде реалізовано 14 проєктів, 4 з них виграли заклади культури.

Вітали переможців проекту Мирноградський міський голова Олександр Брикалов та начальник управління внутрішньої та інформаційної політики Покровської міської ради Ірина Зоря.

Найбільшу сумарну кількість балів у цьогорічному конкурсі набрав проєкт Покровської громади - сучасний інформаційно-бібліотечний центр «Litera». Призовий бюджет конкурсу склав 3 мільйони гривень.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію