• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міський голова Руслан Требушкін провів особистий прийом громадян

eye

545

04.06.2021 08:25

Новини громад

img

4 червня відбувся черговий прийом Покровського міського голови Руслана Требушкіна. За допомогою у вирішенні особистих питань до очільника міста звернулись понад 20 мешканців громади.

Більшу половина робочого дня міський голова спілкувався з мешканцями громади. За участю керівників та комунальних підприємств структурних підрозділів міськради він вивчав проблемні питання громадян та шукав шляхи їх вирішення.

Більшість звернень, з якими приходили покровчани, стосувалися ремонту житлових будинків, а також стану доріг.

«Хочу зазначити, що пріоритети роботи міської влади дещо змінилися. Так, зараз триває реконструкція трьох шкіл, першої амбулаторії та приймального відділення Покровської КЛІЛ. Оновлюємо перший поверх колишнього пологового будинку. І ще багато іншого. На всі ці роботи, попри кошти, виділені із державного та обласного бюджетів і отримані завдяки грантам, мільйони гривень направляються з міського кошторису. Тому в першу чергу будемо допомагати тим жителям, які згодні працюватиме разом з нами. Тобто, ми, наприклад, виділяємо матеріали для ОСББ, а жителі вже самостійно виконують роботи», - прокоментував міський голова Руслан Требушкін.

За підсумками зустрічі Руслан Требушкін кожне звернення взяв під особистий контроль та подякував мешканцям за бажання змінювати Покровськ на краще.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

До дня матері: покровські дошкільнята разом з матусями взяли участь у квесті

Напередодні Дня матері, яке в цьому році українці відзначають 12 травня, спеціалісти дошкільних закладів освіти організували для матусь юних мешканців міста захопливий квест.

eye

64

Громада 1

10 травня 2024 16:50

У Покровську з професійним святом привітали медсестер

Щороку 12 травня відзначають Всесвітній день медичних сестер. В Україні це свято набуло надзвичайного значення, особливо з 24 лютого 2022 року, коли війна перетворила наших медичних працівників на справжніх героїв медичного фронту.

eye

62

Громада 1

10 травня 2024 16:05

Дотримання нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю – обов’язок роботодавця

Особи з інвалідністю в Україні володіють усією повнотою соціально-економічних, політичних, особистих прав і свобод, закріплених Конституцією України та іншими та іншими законодавчими актами.

eye

33

Новини громад

10 травня 2024 13:40

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію