• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

Міський голова Руслан Требушкін провів особистий прийом громадян

eye

575

04.06.2021 08:25

Новини громад

img

4 червня відбувся черговий прийом Покровського міського голови Руслана Требушкіна. За допомогою у вирішенні особистих питань до очільника міста звернулись понад 20 мешканців громади.

Більшу половина робочого дня міський голова спілкувався з мешканцями громади. За участю керівників та комунальних підприємств структурних підрозділів міськради він вивчав проблемні питання громадян та шукав шляхи їх вирішення.

Більшість звернень, з якими приходили покровчани, стосувалися ремонту житлових будинків, а також стану доріг.

«Хочу зазначити, що пріоритети роботи міської влади дещо змінилися. Так, зараз триває реконструкція трьох шкіл, першої амбулаторії та приймального відділення Покровської КЛІЛ. Оновлюємо перший поверх колишнього пологового будинку. І ще багато іншого. На всі ці роботи, попри кошти, виділені із державного та обласного бюджетів і отримані завдяки грантам, мільйони гривень направляються з міського кошторису. Тому в першу чергу будемо допомагати тим жителям, які згодні працюватиме разом з нами. Тобто, ми, наприклад, виділяємо матеріали для ОСББ, а жителі вже самостійно виконують роботи», - прокоментував міський голова Руслан Требушкін.

За підсумками зустрічі Руслан Требушкін кожне звернення взяв під особистий контроль та подякував мешканцям за бажання змінювати Покровськ на краще.

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Безпека і творчість: підбито підсумки обласного конкурсу дитячо-юнацької творчості у Покровську

Визначено переможців обласного етапу всеукраїнського конкурсу дитячо-юнацької творчості «Безпека в житті – життя у безпеці», який проводився громадською організацією «Всеукраїнський громадський дитячий рух «Школа безпеки».

eye

48

Громада 1

01 липня 2024 09:35

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

87

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Для зручностей пасажирів: фахівці КП “Покровськавто” встановили зупинку громадського транспорту навпроти парку “Ювілейний”

Під час нещодавнього прийому начальника Покровської МВА Сергія Добряка з мешканцями, було озвучено прохання щодо облаштування зупинки громадського транспорту саме в цій частині міста.

eye

27

Громада 1

28 червня 2024 18:25

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію