• Пошук по сайту
  • Пошук по документах

750 маленьких мешканців громади будуть відвідувати пришкільні табори

eye

1333

04.06.2021 08:37

Новини громад

img

З 1 червня розпочали роботу 15 пришкільних таборів з денним перебування при загальноосвітніх навчальних закладах Покровської громади. За дві зміни, які триватимуть до середини липня, у них зможуть відпочити 750 дітей.

Розпочинається найулюбленіша для усіх дітей пора – літні канікули. Однак для багатьох батьків це додатковий клопіт – куди подіти малечу, щоб вона була під наглядом, весело і з користю проводила дозвілля. Міська рада, відділ освіти подбали про організацію п’ятнадцяти пришкільних таборів у Покровській громаді: у Покровську, Родинському та усіх сільських школах.

Протягом червня-липня будуть працювати дві табірні зміни, відвідати які зможуть 750 дітей. Батьки можуть бути впевнені, що їхня малеча з 8.00 до 14.00 – під пильним наглядом вихователів.

«Відвідування таборів безкоштовне. Покровська міська рада взяла на себе витрати на харчування дітей обох табірних змін, - говорить заступниця начальниці відділу освіти Ольга Садикова. – З огляду на пандемію, організовуємо роботу з дотриманням карантинних та протиепідемічних заходів. Дотримуємось дистанції та більше часу проводимо на свіжому повітрі».

Дітвора матиме цікаве і змістовне дозвілля. Окрім розваг, які передбачені планом табору, на них чекають цікаві заходи, підготовані позашкільними закладами освіти. Як запевняють освітяни, нудьгувати буде ніколи.

Табір «Веселка», який організований на базі ЗОШ №9, у першу зміну відвідують 80 дітей. Протягом двох тижнів вони матимуть можливість брати участь у майстер-класах, розвити творчі навички, опанувати англійську мову та застосувати набуті знання на практиці.

«Крокуючи в ногу з освітньою програмою, яка була розроблена у рамках «нової української школи», ми склали план роботи пришкільного табору та обрали 4 основні напрями, - розповіла в.о. директора ЗОШ №9 Валентина Рудик. – Ми прагнемо розвивати комунікативні навички, які потрібні дітям, котрі йдуть до середньої школи. Це технологічних напрямок, лінгвістичний, здоров’язберігаючі технології та розвиток STEM-освіти. У нас дуже насичений план заходів».

 

Назад до розділу

Опитування

Яку інформацію Ви найчастіше шукаєте на Smart-порталі?

47,06%

23,53%

17,65%

11,76%

Триває до 31/12/2020

Останні новини з категорії:

Між Покровською та Полтавською громадами укладено меморандум про взаємодію й співпрацю

29 червня заступниця начальника Покровської МВА Маргарита Ідрісова взяла участь у відзначенні Дня міста Полтави, під час якого відбулось підписання меморандумів про співпрацю з прифронтовими громадами.

eye

45

Громада 1

30 червня 2024 12:50

Переосмислення принципів відновлення та розвитку українських громад: Покровськ на Lviv Urban Forum

Понад 1200 учасників з усієї України та авторитетні світові спікери зібралися у Львові на Lviv Urban Forum, щоб знайти спільні рішення щодо збереження та відновлення українських міст.

eye

94

Новини громад

28 червня 2024 18:16

Вшанування героїв: бійці добровольчого формування "Покровськ-1" отримали відзнаки від Міністра оборони України

Понад два роки тому, 26 лютого 2022 року, було створено добровольче формування “Покровськ-1” Покровської ТГ. Цей підрозділ став символом мужності та патріотизму для мешканців громади, адже його бійці з перших днів війни стали на захист рідної землі.

eye

55

Громада 1

28 червня 2024 18:00

ic

Як бути в курсі останніх новин?

Підпишіться на email розсилку, щоб отримувати найоперативнішу інформацію